May 30

Telefon Allview X2 Soul reviewAllview este un nume cunoscut pentru noi. Firma brasoveana a reusit de-a lungul timpului sa lanseze numeroase produse care s-au impus pe o piata extrem de competitiva. Nu vom insista pe atu-urile care au facut din Allview un succes, dar nu putem omite faptul ca, raportul calitate-pret reprezinta un punct forte. Asadar, aceasta firma a lansat sub brand propriu terminale excelente, cu specificatii de top, la un pret mult sub concurenta. Chinezarii sau nu, acestea au reusit sa atraga clientul roman. Se pare ca lumea este interesata mai mult de tehnologia cea mai avansata, la un pret cat mai bun. Marile nume mondiale, ale caror produse sunt mai scumpe, deoarece ele isi vand si renumele, brandul, sunt tot mai mult “sarite” de acesti clienti. Trendul este unul global, iar la noi, acest lucru este vizibil de ceva timp.

Asadar, astazi vom vorbi despre Allview. Mai exact despre ultimul terminal al acestei firme, X2 Soul. Aceasta nu este primul telefon din aceasta serie, anul trecut fiind promovat X1 Soul. Upgrade-ul era binevenit. Tehnologia a avansat, iar pentru a avea vanzari bune, e nevoie de inovatie continua. Deci ce aduce nou acest telefon? In primul rand un aspect deosebit. Grosimea aparatului este una de invidiat, el fiind extrem de subtire. Cei 5,55 mm fac din Allview X2 Soul unul dintre cele mai subtiri terminale disponibile. Totodata, avem in fata un produs ce arata foarte bine, aspectul nefiind deloc neglijat. Partea tehnica arata si ea deosebit de interesant. Specificatiile fac din acest terminal unul ce poate rivaliza cu usurinta cu varfurile de gama ale marilor nume internationale. Avantajul acestuia este insa unul extrem de mare: pretul. Avand specificatii excelente oriunde in lume, dar un pret “made in Romana”, produsul celor de la Allview reuseste sa impresioneze si sa arate, inca o data, ca atunci cand se doreste se pot realiza produse bune si destul de accesibile ca pret.

Poze Allview X2 Soul

Procesor Allview X2 Soul (CPU)

Asa cum am zis, specificatiile tehnice reusesc sa impresioneze. Terminalul nostru este realizat in jurul unui chipset excelent, un MediaTek MT6592, unul destul de robust si extrem de performant. Procesorul inclus este un octa-core, capabil sa ruleze la 1,7 GHz. Asadar, puterea de lucru este una mare, orice aplicatie disponibila ruland fara probleme. Memoria RAM disponibila este generoasa, cei 2 Gb reusind sa ofere procesorului un ajutor binevenit.

Placa video Allview X2 Soul (GPU)

Si procesorul grafic atrage prin capacitatile sale de lucru. Mali-450 MP4 este un GPU performant, robust, cu un consum de energie mic. Asadar, ultima tehnologie este prezenta pe acest terminal. Jocurile, indiferent de cat de mari consumatoare de resurse sunt, vor gasi un mediu prielnic de manifestare.

Display Allview X2 Soul

Ecranul acestui produs atrage din toate punctele de vedere. Regasim un Super AMOLED de 5 inch, capacitiv si multitouch, cu o rezolutie de 1080×1920 pixeli. Culorile sunt impresionante. Luminozitatea buna permite utilizarea telefonului in orice conditii. Totodata, contrastul este unul excelent. Pentru a proteja acest panou, terminalul utilizeaza Gorilla Glass 3.

Alte functii Allview X2 Soul

– Sunt prezente doua camere. Camera frontala prezinta o rezolutie de 5 MPx, cu un unghi de vizionare mare(Wide Angle). Cea din spate, vine cu o rezolutie de 13 MPx, avand un senzor Sony. Totodata, ea beneficiaza de autofocus sau LED. Sunt posibile inregistrari video la rezolutia de 1920×1080, 30 fps.

– Capacitatea de stocare nu impresioneaza, cei 16 Gb fiind suficienti pentru un utilizator obisnuit, nefiind insa posibila o extensie, deoarece lipseste slotul de card.

– Conectivitatea prezenta implica: 802.11b/g/n, Bluetooth 4.0 cu A2DP şi EDR, GPS, port USB.

– Sunetul a beneficiat si el de atentia cuvenita, existand un amplificator audio Yamaha, capabil sa sporeasca calitatea audio oferita.

– Terminalul ruleaza Android 4.2.2.

– Bateria de 2300 mAh se pare ca reuseste sa ofere o autonomie multumitoare.

Unboxing and Video Review Allview X2 Soul


 

emag Verifica Pret La: Emag verifica pret
altex Verifica Pret La: Altex verifica pret


Concluzii
Allview X2 Soul reprezinta un telefon cu multe puncte tari. Aspectul sau, specificatiile, dar si pretul, fac din el un best buy pentru cei ce doresc putere de lucru mare. In acelasi timp, putem vedea si faptul ca producatorii cu expunere oarecum limitata, ca Allview, pot aduce pe piata, terminale excelente. Recomandam Allview X2 Soul celor ce doresc ceva bun, la un pret excelent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>