Jan 14

Telefon HTC Desire 320 reviewIata ca, cu pasi mici si greoi, am revenit din vacanta si ne-am reapucat de treaba. Inceputul de an nu mai este la fel de efervescent ca perioada anterioara, sezonul reducerilor trecand demult, dar el poate fi extrem de important datorita CES 2016. Nu despre noutatile acestui targ vom vorbi astazi, ci ne vom concentra pe un produs mai vechi, aparut la inceputul anului trecut. Inainte de asta insa, va adresam un sincer La multi ani si va uram sa aveti parte de bucurii si realizari in acest an!

Revenind la „oile” noastre, astazi va vom prezenta un telefon destul de ieftin, cu un pret situat in jurul valorii de 450 de lei, un telefon ce se poate dovedi o afacere buna, daca vanzatorul isi respecta clientul. De ce spun asta? Pentru ca acest telefon are doua variante, iar una dintre ele este mai dotata tehnologic decat cealalta. Exista insa „sansa” sa va alegeti cu varianta mai slaba, desi ati ales-o pe cealalta.

HTC Desire 320 este un telefon entry-level, fara mari pretentii. Totusi, acest produs isi face treaba cu brio, fara a dezamagi. Cine va poate dezamagi? Vanzatorul! Acest terminal este realizat pentru doua piete. Astfel, piata din Europa, primeste un produs cu 8 Gb stocare interna si 1 Gb memorie RAM, plus camera cu flash LED. Varianta pentru America de Nord, vine cu doar 4 Gb stocare interna, 512 Mb memorie RAM si fara led. Asadar, diferentele dintre aceste doua variante sunt vizibile. Chiar daca HTC Desire 320 se descurca bine si in varianta mai slaba, totusi nu ni se pare corect sa se prezinte specificatiile superioare pentru a se vinde varianta inferioara. Pana la urma suntem in Europa nu in S.U.A. sau Canada, desi, poate, am vrea. Lasand gluma la o parte, dar si aceasta mica paranteza privind cele doua variante si „greselile” unor giganti din comertul online, ne vom concentra in prezentarea de mai jos, pe varianta europeana a produsului, pe ceea pe care ar trebui sa o primiti in pachet in cazul achizitionarii acestui telefon.

Poze HTC Desire 320

Procesor si placa video HTC Desire 320 (CPU&GPU)

Asa cum am amintit mai sus, acest telefon este unul ieftin si bun, ce se poate dovedi a fi o alegere buna. Desi HTC nu se mai gaseste pe caii mari de alta data, succesul apunand treptat, totusi producatorul taiwanez reuseste inca sa realizeze produse atractive, cel putin ca design. Pretul era o „buba” a acestui gigant, aceasta problema nefiind insa cunoscuta produsului nostru.

Asadar, sa privim mai indeaproape acest telefon. El este dotat cu un procesor Cortex-A7 quad-core, capabil sa ruleze la 1,3 GHz. Nu ar trebui sa existe probleme pentru aplicatiile uzuale, ele ruland destul de bine. Memoria RAM de 1 Gb sprijina procesorul in munca sa, cantitatea de RAM fiind optima, am putea spune, pentru acest tip de produs, dar si pentru o rulare in conditii normale a sistemului de operare. Procesorul grafic existent nu sperie, dar isi face treaba cu brio. Mali 400-MP2 este depasit de noile nume, dar, avand in vedere clasa sa, am putea spune ca se prezinta multumitor. Jocurile simple, fara mari cerinte grafice, vor rula lejer.

Display HTC Desire 320

De obicei, telefoanele ieftine sufera la capitolul panou. Producatorul „taie” de pe unde poate pentru a se incadra in tinta de pret stabilita. HTC nu face exceptie, lucru evident si la produsul de astazi. Avem de a face cu un TFT de 4,5 inch, cu o rezolutie de 480 x 854 pixeli, cu 218 ppi densitatea pixelilor. Asadar, avem din start unghiuri de vizionare destul de mici, dar si o rezolutie ce nu ne impune respect. Culorile se prezinta destul de bine.

Alte functii HTC Desire 320

  • Avem doua camere fara pretentii: cea frontala este VGA, iar cea din spate vine cu o rezolutie de 5 MPx, cu flash LED si capacitatea de a inregistra video la 1080p.
  • Capacitatea de stocare este de 8 Gb, existand un slot de card micro SD.
  • Conectivitatea este cea uzuala, de baza: Wi-Fi 802.11 b/g/n, hotspot, Bluetooth v4.0 cu A2DP, GPS sau port microUSB v2.0.
  • Android OS, v4.4.2 (KitKat) pune in miscare acest terminal, fara a ne astepta la cine stie ce suport din partea producatorului.
  • Bateria de 2100 mAh reuseste sa „tina in viata” acest telefon o perioada de timp acceptabila.

Unboxing and Video Review HTC Desire 320


 

emag Verifica Pret La: Emag verifica pret
emag Verifica Pret La: Altex verifica pret

Concluzii

HTC Desire 320 este un terminal interesant si destul de frumos. Fara a avea pretentii de vedeta, produsul de astazi se adreseaza clientului onest, care nu doreste sa impresioneze, ci este atras de eficienta. Recomandam HTC Desire 320 celor ce utilizeaza telefonul pentru aplicatii uzuale, pretul fiind un criteriu important in alegerea lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>