Feb 08

Telefon Huawei Ascend Y320 reviewRemarcam mai demult faptul ca in China apar si se dezvolta o serie de producatori care incearca sa se afirme in intreaga lume, iar demersul lor cunoaste un real succes. Ascensiunea marii puteri asiatice nu mai poate fi contestata de nimeni. Acest lucru inseamna faptul ca a crescut nivelul de trai destul de mult incat China a devenit o piata extrem de atractiva nu doar pentru marile forte externe, care oricum isi au fabricile aici, cat si pentru producatorii locali, alta data destul de mici, dar care au invatat lectia oferita de straini si au devenit adevarati competitori pentru acestia. Lenovo, Huawei, ZTE sau, mai recent, Oppo reusesc sa uimeasca lumea prin progresele lor extrem de rapide. Tenacitatea chinezilor este bine cunoscuta, iar noile evolutii nu ne surprind deloc.

Astazi ne vom ocupa despre un produs Huawei, care se doreste a fi o alternativa pentru cei cu buget mic. Vom vorbi asadar despre Ascend Y320, un telefon entry-level, fara mari pretentii care s-a lansat de curand pe plan local. Acest terminal poate fi un real pericol pentru producatorii romani, care activeaza, de regula, pe acest segment. Ce aduce nou acest dispozitiv? Nu putem vorbi despre tehnologie de ultima ora sau de vreun design deosebit. Scopul urmarit de un asemenea telefon este altul, acela de a oferi tehnologie de baza la un pret deosebit. Pentru ca aceasta este calitatea suprema a acestor tipuri de terminale: raportul calitate-pret foarte bun. Cu un look oarecum banal, fara nimic nou sau schimbat fata de telefoanele din categoria sa, Ascend Y320 nu ne aduce nici specificatii de speriat. Pentru a se pastra pretul jos, s-au facut cateva compromisuri care nu ingreuneaza insa realizarea sarcinilor de baza pentru care telefonul a fost realizat. Pentru cei ce doresc mobilitate extrema, la un pret mic, acest terminal poate fi solutia, mai ales pentru faptul ca accesul la viata virtuala, dar si functiile specifice unui telefon sunt realizate destul de bine.

Poze Huawei Ascend Y320 

Procesor Huawei Ascend Y320 (CPU)

Realizat in jurul unui chipset destul de bun, pentru nivelul sau, Mediatek MT6572, telefonul nostru include un procesor dual-core ARM Cortex-A7, tactat la 1,3 GHz. Aplicatiile uzuale vor rula destul de bine, dar nu trebuie sa va asteptati sa puteti deschide numeroase aplicatii in acelasi timp. Memoria nu ajuta nici ea prea mult, cei 512 Mb fiind insa suficienti pentru operatiile de baza urmarite.

Placa video Huawei Ascend Y320 (GPU)

Procesorul grafic de pe acest terminal nu a fost realizat pentru gaming. Desi se va descurca cu jocurile simple, fara mari pretentii, Mali-400 MP1 nu va reusi sa faca fata unor titluri ce necesita putere mare de procesare. Totusi, sa nu uitam clasa acestui produs. Daca doriti gaming pe telefonul mobil, cautati altceva.

Display Huawei Ascend Y320

Ecranul acestui telefon nu este unul de speriat. Vorbim despre un TFT de 4 inch, cu o rezolutie de 480 x 800 pixeli, fara mari pretentii cand vine vorba de calitatea culorilor, a luminozitatii sau a unghiurilor de vizionare. Acest dispozitiv mobil nu uimeste prin nimic, nici prin calitatea panoului.

Alte functii Huawei Ascend Y320

  • – Remarcam existenta unui singure camere, una modesta de altfel, de 2 MPX,ce are capacitatea de a inregistra video la o rezolutie slaba.
  • – Capacitatea de stocare onboard de doar 4 GB poate fi extinsa cu pana la 32 GB prin slotul de card microSD existent.
  • – Conectivitatea este una de baza: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi hotspot, Bluetooth v3.0 cu A2DP, port USB sau GPS.
  • – Acest terminal ruleaza Android 4.2 Jelly Bean.
  • – Bateria de doar 1350 mAh poate pune probleme in asigurarea unei autonomii bune.

Unboxing and Video Review Huawei Ascend Y320


emag Verifica Pret La: Emag verifica pret
altex Verifica Pret La: Altex verifica pret
flanco Verifica Pret La: Flanco verifica pret
Okazii Verifica Pret La: Okazii verifica pret

Concluzii
Huawei Ascend Y320 este un telefon destul de interesant pentru clasa de jos. Avand un raport calitate-pret destul de bun, acest terminal poate realiza vanzari destul de consistente, pe o piata aflata inca in criza, cea din Romania. Recomandam Huawei Ascend Y320 celor ce au nevoie de un smartphone de baza, fara mari pretentii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>