Sep 07

Telefon Mobil HTC One S ReviewCorpul sau si felul in care a fost construit reprezinta cu siguranta punctul forte al acestui telefon atunci cand este vorba de al achizitiona. Toata lumea care nu s-a acomodat inca cu dimensiunile mari detinute de catre One X, poate trece cu usurinta la One S. In plus design-ul sau simplu si elegant il face foarte impresionant atunci cand este tinut in mana, si de asemenea este foarte usor de purtat in buzunar. Acesta este cel mai subtire smartphone construit de HTC, avand in vedere ca recordul celor mai subtiri telefoane este detinut de Huawei cu modelul P1 S de 6.7mm. Intregul corp este realizat din aluminiu anodizat, oferindu-i o robustete si o rezistenta incontestabila. Singurul dezavantaj pe care il are este ca desi este subtire si are un design placut, acesta totusi ramane un telefon construit de HTC, fiind cu nimic mai special sau recunoscut. Faptul ca bateria este ne-inlocuibila iar lipsa tastei speciale pentru activarea camerei, este inca un dezavantaj in ceea ce priveste design-ul sau. In fata prezinta trei taste capacitive situate sub ecran (Back, Home, Task Manager). Spatiul de deasupra ecranului face loc unei camere frontale, a senzorilor de lumina ambientala si a celor de proximitate precum si unui mic LED. Exista un port micro-USB de pe partea stanga a aparatului, care serveste, de asemenea, ca un incarcator si o conexiune HDTV, datorita sprijinului MHL.

Poze HTC One S

Procesor HTC One S (CPU)

In afara de dimensiunile placute si design-ul elegant, HTC One S ne incanta si cu viteza de gandire datorita procesorului Qualcomm MSM8260A Snapdragon cu doua nuclee Krait care ruleaza la 1,5 GHz pe o litografie de 28 nm . Se pare ca acest chipset este mult mai rapid decat Snapdragon nucleul Scorpion.

Placa video HTC One S (GPU)

Placa video Adreno 225, functioneaza in mod dual-channel tactata la o frecventa de 500 MHz LPDDR2 pe doua modele de chipset (MSM8660x, MSM8960A), si are un suport pentru tehnologii precum : OpenGL ES 2.0 & 1.1, EGL 1.4, Direct 3D, precum si DirectDraw & GDI.

Display HTC One S

Ecranul de 4.3 inch este peste medie atunci cand vine vorba de calitatea imaginii. Ecranul are o rezolutie de 960×540 inch, si o densitate a pixelilor de 256ppi. Cu exceptia problemei de claritate, ecranul Super AMOLED al One S, ofera un set excetional de culori vii, unghiuri largi de vizualizare si un contrast de durata, care se ocupa de diferite conditii de iluminare.

Alte specificatii HTC One S

  • Memorie RAM 1GB, si cea interna de 16GB fara slot destinat cardului de memorie.
  • Camera foto cu rezolutie senzor de 8MP. Rezolutie fotografii 3264 x 2448 pixeli, un blitz integrat LED, camera secundara de 0.3MP, si o serie de caracteristici speciale precum: Redare video slow motion, Senzor BSI, Auto Focus.
  • Bateria cu o capacitate de 1650 mAh, are o autonomie de aproape o zi jumatate cu un consum moderat de energie.

Unboxing & Video Tutorial HTC One S


emag Verifica Pret La: Emag verifica pret
evomag Verifica Pret La: EvoMag verifica pret
marketonline Verifica Pret La: MarketOnline verifica pret
altex Verifica Pret La: Altex verifica pret

 

Concluzie

Cu One S, HTC a creat o noua categorie de smartphone-uri care ar putea fi numit un “pilot alternativa”. Vorbim despre un dispozitiv in care fiecare specificatie aproape ca se potriveste cu cele din prezent, cele mai puternice smartphone-uri de pe piata, si in cateva detalii foarte specifice, prezinta o alegere mult mai buna decat “nava amiral primar” pentru anumiti cumparatori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>