May 25

Telefon mobil Samsung I8190 Galaxy S3 Mini reviewTelefon mobil Samsung I8190 Galaxy S3 Mini review

Telefoanele mobile reprezinta astazi elemente esentiale ale vietii noastre. Viata fara un asemenea dispozitiv este uneori de neconceput. Traim in secolul vitezei si al informatiei, iar comunicarea este esentiala. Din acest motiv, un telefon mobil nu mai pare un lux devenind de ceva timp o necesitate. Telefoanele au evoluat si ele treptat, astazi un trend ascendent avandu-l telefoanele inteligente. Acest segment al pietei se afla intr-o crestere accelerata. Dispozitivele mobile de acest fel au devenit adevarate calculatoare, beneficiind de o putere de calcul caracteristica, pana nu demult, doar PC-urilor. Totodata un rol foarte important in aceasta ¨revolutie¨ o are dorinta de conectare la internet indiferent de zona sau de timp. Tot mai multi oameni doresc sa fie conectati mereu la viata virtuala, iar acest lucru, alta data opera unor puternice si, uneori, voluminoase laptopuri, a devenit posibil prin aceste dispozitive inteligente. Telefonul nu mai este folosit doar pentru a comunica direct cu alta persoana, ci a devenit si un mijloc de a te conecta la internet, de a te distra, de a consuma continut. Samsung, un nume mare in industrie, s-a implicat masiv in aceasta piata deosebit de competitiva si solicitanta, promovand valorile sale traditionale, dar si inovatia continua. Telefoanele producatorului coreean au prins foarte bine, lucru dovedit de cota de piata mare detinuta. Majoritatea dintre ele sunt sau au fost un mare succes, aducand noi inovatii si impunand standarde. Desi exista la nivel global un trend pentru telefoanele cu diagonale mari, Samsung promoveaza si telefoanele compacte, mai mici, cu un consum mai redus. Astazi va vom aduce in fata atentiei un asemenea telefon, un telefon din familia de succes Galaxy. Este vorba de Samsung Galaxy S3 Mini, un telefon interesant si destul de atractiv. Fiind un telefon mini, el incape lejer in palma, atragand, de asemenea, prin designul sau. Totodata, el vine in mai multe culori, fapt ce poate atrage mai ales generatia tanara. Samsung Galaxy S3 Mini este ¨fratele mai mic¨ al celebrului Galaxy S3, incercand sa promoveze aceleasi valori, evident insa, in format mini.

Poze telefon mobil Samsung Galaxy S3 Mini

Samsung-Galaxy-S3-mini

 

Procesor telefon mobil Samsung Galaxy S3 Mini (CPU)

Acest dispozitiv beneficiaza de un SoC NovaThor U8420 produs de ST-Ericsson, ce cuprinde un procesor dual-core Cortex-A9 tactat la 1GHz. Acesta ruleaza bine majoritatea aplicatiilor zilnice, chiar si unele jocuri destul de solicitante. El este sprijinit in munca sa de memoria RAM de 1Gb.

Placa Video telefon mobil Samsung Galaxy S3 Mini (GPU)

Chipsetul acestui telefon cuprinde, pe langa procesorul dual-core si memoria RAM, si un procesor grafic Mali 400 single-core. Acest model mai vechi pare a fi un compromis pentru ¨statura¨ acestui telefon mini. Totusi, jocurile ruleaza bine, chiar si unele mai recente. De asemenea, filmele se vad foarte bine indiferent de format.

Display telefon mobil Samsung Galaxy S3 Mini

Ecranul acestui telefon este un super AMOLED capacitiv, multitouch, de 4 inch cu rezolutia de 800 x 480 pixeli si cu densitatea de aproximativ 233 ppi. Acest display, desi nu impresioneaza, isi face cu brio treaba. Culorile sunt vii, imaginile clare, cu o luminozitate ridicata. De asemenea, unghiurile de vizionare sunt bune.

Alte Functii telefon mobil Samsung Galaxy S3 Mini

  • – Acest telefon prezinta doua camere. Una in spate, cea principala, avand 5 MP, autofocus, LED flash, capabila de filmare HD 720p la 30fp. Cea de-a doua, frontala are rezolutie VGA, fiind utila pentru apeluri video.
  • – Capacitatea de stocare este diferita, produsul avand 8 sau 16Gb onboard, capacitate ce poate creste cu inca 32 de Gb prin slotul microSD.
  • – Conectivitatea este buna produsul prezentand Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, dual-band, DLNA, Wi-Fi Direct, Wi-Fi hotspot.
  • – Samsung Galaxy S3 Mini nu duce lipsa de Bluetooth v4.0 cu A2DP, LE, EDR.
  • – Conectarea la PC se face prin microUSB v2.0.
  • – GPS-ul este prezent in arsenalul acestui gadget, avand si tehnologia Glonass pentru localizare.
  • – Telefonul beneficiaza de NFC pe unele piete,dar, din pacate nu si in Romania.
  • – Terminalul este pus in miscare de Android 4.1.2 Jelly Bean, avand si o interfata proprie TouchWiz.
  • – Bateria de 1500 mAh se prezinta decent pentru o utilizare medie zilnica.
  • – Terminalul vine in mai multe culori, cumparatorul alegand varianta care i se potriveste cel mai bine.

Unboxing telefon mobil Samsung Galaxy S3 Mini

Concluzie

Samsung Galaxy S3 Mini este un telefon interesant, o varianta de luat in seama pentru cei ce nu isi pot permite un S3. Dispozitivul se prezinta bine, atragand prin ¨statura sa¨ mini si prin fluenta cu care ruleaza aplicatiile de zi cu zi. Recomandam Samsung Galaxy S3 Mini persoanelor dinamice, care doresc conectivitate totala, nelimitata, mai ales tinerilor, dar nu numai.

 

emag Verifica Pret La: Emag verifica pret
evomag Verifica Pret La: EvoMag verifica pret
clickshop Verifica Pret La: ClickShop verifica pret
altex Verifica Pret La: Altex verifica pret

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>