Oct 20

Telefon MyPhone Next-S dual-sim reviewPiata telefoanelor mobile este o jungla. In zona de jos a pietei lucrurile sunt extrem de complicate, deoarece exista foarte multe branduri care activeaza cu mai mult sau mai putin succes. Ramai surprins cand vezi acest segment, care este unul foarte dinamic. Cei fara posibilitati, in general cei din zonele sarace sau din statele emergente, sunt clientii preferati ai acestor companii. Unele dintre ele nu ne spun nimic. Altele au reusit in timp sa isi creeze un nume. Totodata, la o privire superficiala, putem remarca asemanarile dintre aceste produse. Ele nu ofera extrem de multe, dar pretul este unul foarte atractiv. Nu ne atrage renumele brandului de pe capac, ci suntem “momiti” cu un pret “bomba”, plus specificatii decente, daca nu foarte bune. Pe aceasta “schema” au fost realizate zeci de telefoane ale unor nume care mai de care mai exotice.

Un asemenea nume ne atrage astazi. Vom vorbi despre un telefon fara un brand deosebit. MyPhone Next-S nu spune mare lucru. Putini dintre noi au auzit probabil despre “celebrul” brand MyPhone. Totusi, acest lucru este scuzabil, deoarece tara de provenienta a acestei firme este Filipine. Asadar, arhipeagul asiatic devine un producator de terminale inteligente, care, iata, sunt exportate pe o piata a Uniunii Europene. Care este reteta? Este una foarte simpla: specificatii decente la un pret foarte bun. Se pare ca nu doar China a gasit cheia succesului in acest domeniu. Alte state asiatice se implica si ele pe un segment de piata foarte profitabil. Acest telefon, in ciuda zonei obscure (tehnologic vorbind) din care provine, reuseste sa atraga clientii care nu doresc sa cheltuie sume mari pe un smartphone. Designul nu aduce cine stie ce noutati, el fiind unul relativ comun, dar specificatiile arata destul de bine, cel putin pe hartie. MyPhone Next-S nu doreste sa distruga concurenta, ci incearca sa prinda o bucata dintr-o piata dinamica, dar extrem de rentabila. Asadar, nu avem de a face cu un colos, nici macar cu un cunoscut al “zonei”, ci avem in fata un nou-venit, un “tinerel” care promite destule.

Poze MyPhone Next-S 

res_f161d8b0bb8996ff37968369cb42f4aa_351x500_eki

Procesor si placa video MyPhone Next-S (CPU&GPU)

Asa cum am spus mai sus, avem de a face cu un telefon entry-level, fara mari pretentii. Acest lucru se vede de la constructia produsului, pana la structura sa interna. Terminalul este realizat in jurul unui chipset Mediatek MT6589M, ce cuprinde un procesor quad-core ARM Cortex-A7, ce ruleaza la o frecventa de 1,2 GHz. Vazand aceste specificatii si comparandu-le cu cele de acum ceva timp, ne dam seama ca tehnologia a evoluat foarte repede. Nu demult, un procesor quad-core era unul de mijloc, chiar de varf. Astazi, aceste specificatii sunt de baza si nu spun cine stie ce. Este si cazul memoriei RAM, care are o valoare de 1 Gb, una destul de multumitoare in trecut. Procesorul grafic este PowerVR SGX544, unul capabil sa duca fara mari probleme majoritatea jocurilor simple de astazi. Per ansamblu, acest chipset se achita cu brio de sarcinile avute in vedere.

Display MyPhone Next-S

Ecranul unui telefon reprezinta o componenta de baza a acestuia. El poate urca sau cobori un telefon in ochii cumparatorilor. Terminalul de astazi beneficiaza de un ecran IPS OGS de 4,5 inch, cu o rezolutie de 960 x 540 pixeli, ce se prezinta bine, pentru nivelul acesta. Luminozitatea si claritatea ecranului sunt deosebite, iar culorile se prezinta bine.

Alte functii MyPhone Next-S

  • Sunt prezente doua camere: una de 5 MPx, pe spatele terminalului, cu blit, autofocus, HDR sau capacitate de inregistrare HD, destul de buna si una VGA, frontala, pentru selfie-uri, fara pretentii.
  • Capacitatea de stocare onboard este redusa, cei 4 Gb fiind insuficienti. Exista, insa, un slot de carduri microSD.
  • Conectivitatea este cea standard la acest nivel: Wi-fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, GPS, port USB.
  • MyPhone Next-S este un terminal dual-sim.
  • Android 4.2 Jelly Bean se regaseste pe acest produs. Nu stim mare lucru cu privire la suportul oferit pentru noile versiuni ale acestui sistem de operare.
  • Bateria de 1750 mAh promite o autonomie buna, dar nu va asteptati la minuni.

Unboxing and video Review MyPhone Next-S


emag Verifica Pret La: Emag verifica pret


Concluzii

MyPhone Next-S este o surpriza oferita noua de Filipine. Aspectul oarecum banal, ne scoate la lumina un produs destul de puternic pentru segmentul de piata vizat. Pentru cei ce nu sunt atrasi neaparat de brand, MyPhone Next-S poate fi alegerea inteligenta, pretul fiind si el destul de bun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>