Apr 03

Telefon Prestigio MultiPhone 7500 reviewRemarcam, nu demult, batalia dintre doi giganti pentru suprematie. Am vorbit despre noul HTC One (M8), dar si despre Samsung Galaxy S5. Ambele terminale, excelente de altfel, ofera maximum la un pret pe masura. Fiecare are atu-urile sale, cumparatorul avand de ales astfel intre doua produse deosebite. Totusi, lumea terminalelor mobile nu se rezuma doar la zona exclusivista a varfurilor de gama. Exista si alte segmente, la fel de interesante, unde au loc “lupte” intre diversi jucatori pentru o felie cat mai mare din piata. Fie ca vorbim despre piata cea mai de jos, cea entry-level, fie despre segmentul de mijloc, lucrurile sunt extrem de interesante, existand foarte multi jucatori ce doresc sa se afirme. Clientul, desi poate fi ametit de multitudinea numelor existente, nu are decat de castigat, aceasta concurenta apriga fiind foarte benefica. Astfel, vom avea surpriza sa gasim terminale atractive, cel putin interesante, ce nu au semnatura marilor nume. Desi pot fi priviti cu scepticism de unii, acesti producatori mai putin cunoscuti se adreseaza celor ce doresc altceva sau celor ce nu isi permit un nume greu.

Astazi avem de a face cu un asemenea nume ce nu spune mare lucru. Prestigio nu ne aminteste de vreun varf de gama sau de vreun terminal cu un succes rasunator. Totusi, cumparatorul roman cunoaste aceasta firma, site-ul nostru prezentand mai demult MultiPhone 5400 DUO, un telefon destul de apreciat la vremea respectiva. Revenim cu un alt MultiPhone, de data aceasta unul mai “avansat”, este vorba despre 7500. Adresat zonei de mijloc, produsul nostru se prezinta excelent. Aspectul sau este unul elegant, mult mai bine finisat decat inaintasul sau. In acelasi timp, specificatiile sunt foarte bune, MultiPhone 7500 venind in doua variante hardware diferite. Practic, producatorul tinteste o piata mai larga, in incercarea sa de a realiza venituri mai mari. Asadar, avem de a face cu un terminal care arata destul de bine si vine cu un schelet extrem de solid, capabil sa faca fata avalansei de aplicatii existente.

Modele disponibile:

un model cu 2 GB RAM + 32 Gb stocare onboard

un model cu 1 GB RAM + 16 GB stocare onboard

Poze Prestigio MultiPhone 7500

Procesor Prestigio MultiPhone 7500 (CPU)

Desi exista doua variante, acest terminal este realizat in jurul aceluiasi schelet, unul foarte solid. Vorbim asadar despre un SoC Mediatek MT6589T, capabil sa duca in spate cam orice aplicatie existenta. Procesorul este unul quad-core, cu o frecventa de rulare de 1,5 GHz. Asa cum am spus, aplicatiile zilnice vor rula fara probleme, puterea mare de procesare facand posibil acest lucru. Memoria RAM existenta difera in functie de model, dar fie ca avem 1 Gb, fie ca avem 2 Gb, vorbim despre o cantitate multumitoare.

Placa video Prestigio MultiPhone 7500 (GPU)

Procesarea grafica a beneficiat si ea de atentia producatorului. Pentru ca nu doreste sa se faca de ras, incercand sa fie o alternativa mai ieftina la numele mari din domeniu, terminalul nostru include un GPU capabil sa duca in spate jocurile de astazi, indiferent de cerintele lor. Desi nu vorbim despre cea mai buna solutie existenta, totusi acest PowerVR SGX544MP2 reuseste sa se descurce indiferent de natura provocarilor.

Display Prestigio MultiPhone 7500

Panoul acestui terminal este unul bun, ce isi face bine treaba. Acest IPS de 5 inch, ce prezinta o rezolutie FullHD, reuseste sa ofere clientului o imagine clara, culori vii, naturale, dar si unghiuri de vizionare excelente. Asadar, per ansamblu, vorbim despre un panou bun, ce isi merita banii.

Alte functii Prestigio MultiPhone 7500

  • – Sunt prezente doua camere ce arata foarte bine, cel putin “pe hartie”. Camera frontala vine cu o rezolutie impresionanta de 8 MPx, apelurile video realizate fiind de o calitate inalta. Camera principala, cea de 13 MPx, vine cu autofocus si LED flash, ea fiind capabila si de inregistrari video, probabil la calitate HD.
  • – Exista doua modele, fiecare cu propria cantitate de memorie onboard: 16 Gb sau 32 Gb. Exista pe ambele modele un slot de card microSD, ce suporta carduri de pana la 32 Gb.
  • – Conectivitatea existenta este foarte buna: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi Direct, Wi-Fi hotspot. Bluetooth, NFC, GPS sau port USB.
  • – Acest terminal ruleaza Android OS, v4.2 (Jelly Bean).
  • – Bateria de 2300 mAh ne promite o autonomie buna, ce depinde, evident, de tipul de utilizare.

Unboxing and Video Review Prestigio MultiPhone 7500


emag Verifica Pret La: Emag verifica pret
altex Verifica Pret La: Altex verifica pret

Concluzii
Prestigio MultiPhone 7500 reprezinta un terminal ce nu are in spate un nume urias, dar care incearca sa aduca ceva nou, la un pret foarte bun. Beneficiind de un look placut, dar si de specificatii atractive, acest telefon poate reprezenta o alegere buna. Recomandam Prestigio MultiPhone 7500 celor ce doresc un raport calitate-pret excelent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>