Jan 26

Televizor LED LG 19MN43 reviewInceputul de an este o perioada mai putin propice cumparaturilor. Dupa Sarbatorile de Iarna, ocazii ideale pentru achizitionarea unor produse, fie pentru a fi daruite, fie pentru propriile nevoi, urmeaza o perioada in care lumea este mai putin atrasa de magazine, fie ele fizice sau online. Totusi, multi dintre noi urmaresc magazinele pentru a gasi un raport calitate-pret cat mai bun.

Si pentru ca produsele electronice au cautare mare indiferent de perioada, ne vom concentra asupra lor. De fapt, vom urmari un televizor ieftin si bun. Desi oferta in acest domeniu este coplesitoare, nu toti isi permit “plasme” de dimensiuni apreciabile, cu “nspe” mii de functii. Televizoarele au intrat, de ceva vreme, in era smart, dar nu toata lumea are nevoie de asa ceva. Pe de alta parte, tehnologia de ultima ora costa destul de mult, pretul reflectand noutatea acelei tehnologii.

Clientul obisnuit, se va uita si dupa un televizor mai ieftin, dar care sa beneficieze, asa cum am mai spus, de un raport calitate-pret optim. E importanta tehnologia, dar la un pret accesibil. Televizorul de astazi se incadreaza in aceasta definitie, el oferind tot ce are nevoie un cumparator ce nu dispune de banii necesari achizitionarii unui produs de ultima generatie.

LG 19MN43 este un televizor ce poate fi folosit si pe post de monitor. Acest lucru reprezinta un atu, cumparatorul beneficiind de doua produse la pret de unul. Totodata, LG inseamna ceva pe aceasta piata, fiind, impreuna cu Samsung, cei mai activi jucatori. Calitatea acestui brand se reflecta si in acest produs. Aspectul acestuia este unul clasic. Materialele folosite sunt de calitate, producatorul nefacand rabat de la acest lucru, in ciuda pretului mic. Desi nu este un smart-tv, LG 19MN43 se adreseaza acelora care nu au nevoie de asa ceva. El beneficiaza de tehnologii avansate, chiar daca nu de ultima ora. In epoca lucrurilor inteligente, un televizor simplu, fara fite isi poate gasi locul destul de usor in viata noastra agitata.

Poze LG 19MN43

19mn43-seria-mn43-48cm-negru-hd-ready-83170bf9459b06cb351f2d8d2c9fb7f0

Ecran LG 19MN43

Televizorul reda imagini. Aceasta este functia sa de baza, indiferent de pret sau de tehnologia inclusa. Totodata, acest dispozitiv a reusit de-a lungul anilor sa devina cel mai important mijloc de relaxare, fiecare dintre noi petrecand numeroase ore in fata acestuia. Calitatea panoului este cruciala, iar producatorii o stiu foarte bine. Imaginile reale, vii, vor atrage cumparatorul. Pe de alta parte, am intalnit, de-a lungul vremii, televizoare ce includeau numeroase functii, dar care prezentau imagini sterse. LG 19MN43 vine cu un panou de generatie mai veche, un TN de 19 inch (48 cm). Desi nu este un IPS, totusi el reuseste sa se descurce multumitor. Rezolutia oferita este una HD (1366 x 768 pixeli). Unghiurile de vizibilitate nu sunt cele mai bune, dar, per total, avem de a face cu un ecran tv de o calitate multumitoare.

Audio LG 19MN43

La un televizor, imaginea fara sunet este, glumind putin, “ca nunta fara lautari”. Sunetul trebuie sa se ridice la un anumit standard pentru a multumi cumparatorul. Este si cazul produsului de astazi, care vine cu doua difuzoare de 5W (RMS) fiecare. Desi nu avem tehnologii de ultima ora, totusi prin Infinite Surround se realizeaza o auditie clara, de calitate,

Specificatii LG 19MN43

  • – Tehnologie: LED.
  • – Audio: Ieşire sunet 10 W (5 x 2) (RMS), Infinite Surround.
  • – Tuner/Receptie/Transmisie: Tuner DVB-T / C, Slot CI.
  • – Functii speciale: acest televizor nu prezinta functii speciale. El poate fi utilizat cu succes si pe post de monitor.
  • – Conectori: Intrare: HDMI-1, SCART, Video-Composite, Component, USB 2.0-1. Produsul beneficiaza de Intrare PC (D-sub 15 pini).

Unboxing and Video Review LG 19MN43

 

emag Verifica Pret La: Emag verifica pret
altex Verifica Pret La: Altex verifica pret


Concluzii
LG 19MN43 este un televizor simplu ce isi face treaba cu brio. Pentru cei ce nu doresc sau nu isi permit un smart-tv, acest produs este tot ceea ce au nevoie. Pe de alta parte, cei ce sunt in cautarea unui monitor cu tuner-tv, se pot indrepta spre LG 19MN43. Recomand acest produs celor ce nu au nevoie de mai mult.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>