May 25

Televizor LED Samsung EH5450 reviewTelevizor LED Samsung EH5450 review

Televizorul reprezinta o prezenta nelipsita in viata noastra. Toata casele au cel putin un asemenea dispozitiv. De fapt, distractia si relaxarea are loc, pentru multi, in fata tv-ului. Istoria sa este bogata si destul de lunga. Evolutia dispozitivului care a revolutionat distractia este deosebit de interesanta. Multi ne aducem aminte de televizoarele cu lampi din vremea regimului comunist, alb-negru, foarte mari si consumatoare de energie. E aproape o minune cum acele piese de muzeu au existat. Multi dintre noi, privind televizoarele de astazi atat de subtiri si frumoase, uitam ca lucrurile nu au stat intotdeauna asa. Tehnologia a evoluat accelerat si continua sa o faca. Totodata, TV-ul strange in fata sa zilnic milioane, daca nu miliarde de oameni. Din acest motiv, pentru ca toti oameni sunt interesati de un asemenea aparat, piata televizoarelor a fost mai mereu pe plus. Lucrurile au evoluat, au aparut alte aparate capabile de a distra oamenii, dar televizoarele continua sa fie in centrul atentiei. In ultima vreme privim atenti cum aceste aparate devin tot mai subtiri si mai performante. Plasma, LCD, LED…sunt termeni utilizati atat de des cand vorbim de acest domeniu. Mai toti consumatorii sunt familiarizati cu aceste cuvinte, fara a sti, de multe ori, si semnificatia lor. Important este insa ca lucrurile evolueaza, oamenii neavand decat de castigat. Pe aceasta piata, a televizoarelor, se observa o concentrare a producatorilor in zona Asiei, mai ales in Japonia, dar, recent, in Coreea de Sud. Cei din aceasta tara se impun treptat pe o piata deosebit de mare si de selecta. Aici, exista doi giganti ce isi disputa suprematia. Samsung si LG, au numeroase fronturi de lupta deschise, dar acest segment este, poate, cel mai vechi.

Tehnologiile utilizate continua sa atraga oamenii spre cel mai important dispozitiv al mass-mediei. Astazi vom prezenta un produs nou al celor de la Samsung. Este vorba de Televizorul LED Samsung EH5450. Acesta vine, dupa cum se vede si mai jos, in mai multe variante cu diagonale diferite. El se adreseaza astfel unei piete mai mari, incercand sa acopere toate gusturile. In ultima vreme auzim tot mai des de termenul Smart-Tv. Daca telefoanele au devenit ¨Smart¨, de ce televizoarele nu ar face acelasi lucru?! Televizorul LED Samsung EH5450 este un asemenea televizor, un ¨televizor destept¨. Acest proces inseamna schimbarea rolului TV-ului in viata noastra. De acum inainte, omul nu mai priveste pasiv ci interactioneaza cu aparatul sau. Televizorul devine un centru al vietii multimedia, comportandu-se ca un mic PC, permitand rularea filmelor preferate, ascultarea colectiei de muzica sau oferind chiar acces la internet. Avand un design dominat de simplitate si eleganta, cu specificatii foarte bune dar si cu un pret acceptabil, televizorul LED Samsung EH5450 se poate impune pe aceasta piata. Beneficiind de tehnologia LED, noua si foarte economica, acest televizor poate avea loc in orice sufragerie.

           
Modele disponibile EH5450:

 • Televizor LED Samsung 32EH5450, cu diagonala de 81 cm
 • Televizor LED Samsung 40EH5450, cu diagonala de 101 cm
 • Televizor LED Samsung 46EH5450, cu diagonala de 116 cm

 

Poze Televizor LED Samsung EH5450

1 2 3 4

Ecran Televizor LED Samsung EH5450 (GPU)

Ecranul acestui televizor este unul LED. Aceasta tehnologie revolutionara a permis realizarea unor produse extrem de subtiri si foarte economice, ele consumand foarte putin. Modele de tv-uri cu LED consuma mai putin decat un LCD sau o Plasma. De asemenea, contrastul si calitatea imaginilor devin tot mai bune pe masura ce tehnologia avanseaza. Acest ecran prezinta o rezoluție Full HD (1920x1080px) si aspect 16:9 indiferent de diagonala. Pretul, evident, variaza in functie de model. Produsul vine cu caracteristica Wide Color Enhancer Plus, specifica celor de la Samsung, ce potenteaza calitatile avestui ecran. Culorile sunt mai calde, mai frumoase, miscarile mai fluide si mai naturale. Detaliile oferite sunt extrem de fine, mult peste ce ofera alte produse similare. Contrastul este foarte bun, tehnologia LED permitand valori similare de cele ale Plasmei.

Specificaţii Televizor LED Samsung EH5450

 • Tehnologie: Smart Tv, LED.
 • Audio: Iesire sunet (RMS): 2 x 10 W. Beneficiaza de tehnologii superioare: SRS TheaterSound HD Dolby Digital Plus, Dolby Digital Pulse, Auto Volume Leveler, Digital Out.
  Tuner/Receptie/Transmisie: Tuner digital: DVB-T, DVB-C cu slot CI+, Intrare antena:75 ohm coaxial (IEC75)
 • Functii speciale: Acest smart-tv prezinta conectare la retea RJ45, Wi-Fi ready, player integrat. Cel mai important este ca el are acces la internet, numeroase aplicatii fiind instalate si altele, mai multe, putand fi descarcate de la un Smart-Hub. Un browser de internet, aplicatia de facebook, twitter, skype, youtube, sunt doar cateva din aplicatiile ce pot rula pe acest televizor super-inteligent. De asemenea, se poate configura sa poate instala aplicatii Samsung App. Avand tehnologia Connect Share Movie se poate conecta unitatea de memorie USB pentru a reda muzica, filme, fotografii. Prin functia AllShare Play, se ofera posibilitatea de a transfera continut multimedia de pe dispozitive avand tehnologia DLNA. Acest tv ruleaza Linux.
 • Conectori: Intrare: HDMI-3, SCART, Video-Composite, Component, USB 2.0-2, RF In. Produsul beneficiaza de iesire optica.
 • Caracteristici generale: greutatea si dimensiunile variaza in functie de diagonala. De asemenea, acest tv beneficiaza de: Allshare, ConnectShare, Mod Jocuri, Anynet+ (HDMI-CEC), Samsung Apps, Family Story, Fitness, Kids, Skype, Smart Hub, Social TV, Browser Web, Your Video.
  Accesorii incluse:

Unboxing Televizor LED Samsung EH5450

Concluzie

Televizorul LED Samsung EH5450 este un produs deosebit de interesant. Specificatiile de top, pretul foarte bun, ecranul LED si faptul ca este un tv. smart, face din acest aparat sa fie o atractie pentru toti ce doresc o sufragerie atractiva si relaxanta. Recomandam televizorul LED Samsung EH5450 tuturor care doresc un produs bun, de generatie noua, care sa transforme total distractia acasa.

 

emag Verifica Pret La: Emag verifica pret
evomag Verifica Pret La: EvoMag verifica pret
altex Verifica Pret La: Altex verifica pret

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>