May 26

Televizor LED Samsung F5000 reviewCand vorbim de industria televizoarelor, nu putem sa nu ne gandim la Samsung. Un gigant industrial, care are un cuvand greu de spus in numeroase alte industrii, producatorul sud-coreean impune standarde de performanta in acest domeniu deosebit de competitiv. Televizoarele Samsung sunt produse de varf, cu vanzari mari in toata lumea. Industria acestor aparate a evoluat rapid in ultimii ani, ajungandu-se astazi la noile smart-tv ce ofera mult mai mult decat vizionarea emisiunilor tv. Televizorul inteligent este astazi, ¨o poarta¨ catre lumea digitala. Vizionarea filmelor, auditia melodiilor preferate sau chiar accesul la internet se realizeaza intr-un nou mod pe aceste aparate. Centrul distractiei devine astfel televizorul, care ofera din ce in ce mai mult continut sub toate formele. Totodata, aceste dispozitive incorporeaza noi tehnologii, unele dintre ele incredibile. Oricum ar fi, aceasta industrie, traditionala de altfel, cunoaste o evolutie accelerata si extrem de atractiva. Iar Samsung domina aceasta ramura industriala.

Astazi vom prezenta un produs deosebit, un produs care atrage prin calitatea sa. Este vorba de televizorul LED Samsung F5000. Acest produs vine intr-o serie de modele de diferite diagonale. In afara de display, care, evident prezinta dimensiuni diferite, restul caracteristicillor sunt identice pentru toate modele. Putem astfel vorbi de un singur produs, cu diferite variante. Acest lucru arata interesul Samsung de a se adresa unei piete cat mai mari, acoperind toate cerintele posibile. Totodata, prin aceasta serie,Samsung incearca sa loveasca in concurenta, mai ales in ¨eternul dusman¨ LG. Televizorul LED Samsung F5000 este un smart-tv de ultima generatie. Acest televizor are un ecran LED, capabil de imagini FullHD indiferent de diagonala. Designul acestui produs atrage prin noutatea si simplitatea sa. Consumul de energie este unul redus, aceasta caracteristica fiind posibila datorita tehnologiei LED. Porturile acestui tv sunt cele obisnuite, conectica nefiind o problema. Totodata, acest televizor prezinta conectarea la retea, atat prin cablu cat si prin Wi-Fi incorporat. Accesul la Smart-Hub-ul celor de la Samsung, deschide o lume a aplicatiilor nelimitata. Cu un motor grafic Hyper Real, cu un contrast dinamic Mega Constrast, fiind un dispozitiv cu numeroase functii, televizorul LED Samsung F5000 prezinta toate atu-urile pentru a fi un succes.

Modele disponibile:

 • Televizor LED Samsung UE22F5000, cu diagonala de 56 cm
 • Televizor LED Samsung UE32F5000, cu diagonala de 81 cm
 • Televizor LED Samsung UE39F5000, cu diagonala de 99 cm
 • Televizor LED Samsung UE42F5000, cu diagonala de 108 cm
 • Televizor LED Samsung UE46F5000, cu diagonala de 118 cm
 • Televizor LED Samsung UE50F5000, cu diagonala de 127 cm

 

Poze Televizor LED Samsung F5000

4 12 3

Ecran Televizor LED Samsung F5000

Este unul LED de diferite diagonale, FullHD pe toate modelele. Cu un contrast ce surclaseaza rivalii, Mega Contrast, dar si cu un Clear Motion Rate de 100 Hz, Samsung F5000 beneficiaza de imagini superbe si clare. Rezolutia este una deosebita 1080p, produsul beneficiind si de DTS sau Dolby Digital Plus. Se pot vedea filme Blu-Ray chiar de pe hard-disk sau de pe un stick USB. Prezenta Wide Color Enhancer (Plus) potenteaza calitatea si frumusetea culorilor. Ecranul acestui televizor este unul deosebit, de ultima generatie ce asigura o vizionare excelenta a filmelor sau e emisiunilor tv, indiferent daca sunt sau nu HD.

Specificaţii Televizor LED Samsung F5000

 • Tehnologie: LED, Smart TV
 • Audio: Ieşire sunet 10 W x 2 (RMS), Dolby Digital Plus / Dolby Pulse, DTS Studio Sound, DTS Premium Audio 5.1, Difuzor tip Propagare descendenta.
 • Tuner/Receptie/Transmisie: Tuner DVB-T / C, Tuner analogic disponibil, slot CI+ (1.3) disponibil.
 • Functii speciale: Acest smart-tv prezinta conectare la retea RJ45, Wi-Fi incorporat, player integrat.
 • Cel mai important este ca el are acces la internet, numeroase aplicatii fiind instalate si altele, mai multe, putand fi descarcate de la un Smart-Hub. Un browser de internet, aplicatia de facebook, twitter, skype, youtube, sunt doar cateva din aplicatiile ce pot rula pe acest televizor super-inteligent. Avand tehnologia Connect Share Movie se poate conecta unitatea de memorie USB pentru a reda muzica, filme, fotografii. Prin functia AllShare Play, se ofera posibilitatea de a transfera continut multimedia de pe dispozitive avand tehnologia DLNA. Acest tv ruleaza Linux.
 • Conectori: Intrare: HDMI-3, SCART, Video-Composite, Component, DVI Audio In, USB 2.0-2, RF In-2, (Terrestrial/Cable-1, Satellite Input-1). Produsul beneficiaza de iesire optica.
 • Caracteristici generale: greutatea si dimensiunile variaza in functie de diagonala. De asemenea, acest tv beneficiaza de: Mod Sport, Anynet+ (HDMI-CEC), ISP Bound Service, Smart Phone Remote supported, Sleep Timer, Aplicatii, Mod Jocuri, USB HID Support, Personal Video Recorder Ready, Samsung SMART View, Web Browser, Picture in Picture (PIP), Smart Hub, Ceas si timer on / off, WiFi Direct, ConnectShare movie, Allshare.

Concluzie

Televizorul LED Samsung F5000 reprezinta un produs extrem de atractiv, ce vine in diferite modele. Cumparatorul poate alege aceeasi calitate in functie de nevoile si posibilitatile sale. Cu specificatii de top, cu un pret foarte bun, acest televizor nu poate trece neobservat. Gigantul coreean reuseste sa prezinte un produs de exceptie, ce poate impune standarde de calitate greu de atins de concurenta. Asemeni unui dispozitiv cu Android, televizorul LED Samsung F5000 reprezinta un centru de distractie si relaxare, o poarta spre lumea digitala. Numeroasele aplicatii ce se gasesc in Smart Hub se pot adresa unui public interesat si de conectivitatea sociala, dar si celor atrasi de filme sau emisiuni tv. Acest televizor are de toate si il recomandam celor care au nevoie de asa ceva.

 

 

emag Verifica Pret La: Emag verifica pret
evomag Verifica Pret La: EvoMag verifica pret
altex Verifica Pret La: Altex verifica pret

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>