Sep 04

Televizor LED Smart Samsung F5300 reviewDespre Samsung am tot vorbit, fie ca ne-am referit la televizoare, telefoane sau tablete. Un adevarat lider, reprezentantul coreenilor se impune prin ceea ce reprezinta. Numeroase ramuri industriale poarta amprenta acestui gigant. Influenta este atat de mare, incat ceilalti competitori trebuie sa urmareasca mereu activitatea marelui rival pentru a putea reactiona. Pe piata televizoarelor, dar nu numai, Samsung impune respect dar si standarde inalte. Inovatia continua dar si calitatea deosebita a materialelor folosite asigura pozitia aceasta dominanta. Investitiile masive in dezvoltare si cercetare se pare ca isi lasa amprenta asupra evolutiei marii firme. Astazi vom vorbi despre o serie de televizoare deosebite: Samsung F5300.

Societatea de astazi are nevoie de dispozitive smart. Smartphone-ul, tableta sau televizorul…toate sunt smart. Lucrurile evolueaza foarte rapid, iar accesul la internet devine din exceptie o regula. E si cazul televizoarelor, care au devenit smart TV. Samsung a speculat oportunitatea beneficiind si de experienta de pe pietele mobile. Samsung F5300 reprezinta o serie de televizoare LED deosebite. Ele sunt o adevarata poarta spre lumea virtuala, o lume a distractiei si a conexiunii totale. Televizorul este centrul de distractie preferat al miliardelor de oameni, iar Samsung stie acest lucru. Lucrurile au evoluat si s-au dezvoltat. E interesant cum vor arata lucrurile in viitor, dar cateva idei putem avea din ceea ce regasim astazi la produse de top. Aceasta serie de televizoare transforma si redefineste conceptul de televiziune. Ecranul deosebit, aspectul clasic, stilat si bine definit, alaturi de specificatiile tehnice inalte fac din Samsung F5300 o alegere inspirata pentru cei care vor ce e mai bun pentru sufrageria lor. Avand diferite dimensiuni in functie de preferinte, aceste televizoare sunt adresate tuturor cumparatorilor, indiferent de categorie. De fapt, aceste produse reprezinta adevarate calculatoare, cu procesoare dedicate, facute pentru a rula sisteme de operare cu diferite aplicatii pentru accesul la internet si nu numai. Clar lumea evolueaza rapid, implicit si acest segment foarte interesant al televizoarelor, devenite smart (inteligente).

Modele disponibile

Samsung 32F5300 diagonala 80cm

Samsung 40F5300 diagonala 102 cm

Samsung 42F5300 diagonala 107 cm

Samsung 46F5300 diagonala 116 cm

Poze Samsung F5300

Ecran Samsung F5300

Piesa de rezistenta a unui televizor este, inca, ecranul sau. Un ecran deosebit, alaturi de un look frumos, asigura vanzari deosebite. Totodata, renumele firmei producatoare poate impune sau nu un produs. Samsung F5300 duce in spate un nume greu. In acelasi timp ecranul acestui tv este unul deosebit. Vorbim despre un LED FullHD, indiferent de diagonala. Caracteristicile specifice Samsung asigura un plus de calitate. Astfel, Clear Motion Rate 100, Wide Color Enhancer Plus, Digital Noise Filter, HyperReal Engine, Film Mode, Natural Mode Support sunt doar cateva din tehnologiile specifice firmei coreene care dau un bonus calitativ produsului final. Mega contrastul acestor produse asigura suprematia Samsung in fata rivalilor pe acest segment. Nici partea audio nu putea fi neglijata. Dolby Digital Plus, Auto Volume Leveler, DTS Premium Audio 5.1, DTS Studio Sound, Dolby Pulse reprezinta tehnologiile folosite pentru procesarea audio. Totul este deosebit, atat partea audio cat si cea video. Filmele sau emisiunile, transmisiile sportive sau concertele se vad la calitate superioara pe aceste produse, indiferent daca sunt in format SD sau HD.

Specificatii Samsung F5300 

 • – Tehnologie: LED, Smart TV
 • – Audio: Ieşire sunet 10 W x 2 (RMS), Dolby Digital Plus / Dolby Pulse, DTS Studio Sound, DTS Premium Audio 5.1, Difuzor tip Propagare descendenta.
 • – Tuner/Receptie/Transmisie: Tuner DVB-T / C, Tuner analogic disponibil, slot CI+ (1.3) disponibil.
 • – Functii speciale: Acest televizor prezinta conectare la retea RJ45, Wi-Fi incorporat, player integrat.
 • – Existenta procesorului dual core permite efectuarea mai multor activitati simultan. Rularea colectiei muzicale de pe un stick USB se poate realiza in timpul navigarii pe internet.
 • – Acest televizor are acces la un Smart-Hub de unde se pot descarca numeroase aplicatii. Un browser de internet, aplicatia de Facebook, Twitter, Skype, Youtube, sunt doar cateva din aplicatiile ce pot rula pe acest televizor super-inteligent. Avand tehnologia Connect Share Movie se poate conecta unitatea de memorie USB pentru a reda muzica, filme, fotografii. Prin functia AllShare Play, se ofera posibilitatea de a transfera continut multimedia de pe dispozitive avand tehnologia DLNA. Acest tv ruleaza Linux.
 • – Conectori: Intrare: HDMI-3, SCART, Video-Composite, Component, DVI Audio In, USB 2.0-2, RF In-2, (Terrestrial/Cable-1, Satellite Input-1). Produsul beneficiaza de iesire optica pentru conectarea la un receiver sau sistem audio.
 • – Acest tv beneficiaza de: Mod Sport, Anynet+ (HDMI-CEC), ISP Bound Service, Smart Phone Remote supported, Sleep Timer, Aplicatii, Mod Jocuri, USB HID Support, Personal Video Recorder Ready, Samsung SMART View, Web Browser, Picture in Picture (PIP), Smart Hub, Ceas si timer on / off, WiFi Direct, ConnectShare movie, Allshare.

32F4510-1

emag Verifica Pret La: Emag verifica pret
evomag Verifica Pret La: EvoMag verifica pret
marketonline Verifica Pret La: MarketOnline verifica pret
altex Verifica Pret La: Altex verifica pret

 

Concluzii
Samsung F5300 reprezinta un produs “destept”. Nimic nu a fost lasat la voia intamplarii, totul fiind deosebit. In acelasi timp, acest televizor inceteaza de a mai fi un simpli TV devenind un adevarat calculator dedicat petrecerii timpului liber. Indiferent de diagonala, Samsung F5300 este binevenit in orice sufragerie moderna.

 

1 comment

 1. niculescu florin-doru

  Am reusit sa programez manual un televizor samsung ue 32 f5300 si anume :menu-se difuzeaza-ok-apoi in jos la editare canal-apar toate canalele,iar in bara de jos a;b;c;d.Culisam pe canalul dorit sa-l mutam,il ducem unde vrem sa-l mutam si apasam butonul rosu A penrtu a-l memora pe pozitia dorita.Mare atentie sa nu apasam pe alte buoane(blocare,stergere,sel.tot).iesim prin butonul “exit”.Succes mult. CUstima florin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>