Feb 25

Televizor LED Smart Samsung F7000 reviewTelevizorul modern a incetat de mult sa fie doar un simplu ecran pe care se redau imagini. Astazi, acest aparat extrem de apreciat, ce are, deja, o vechime mare, reuseste sa se tranforme si sa ne surprinda in mod placut. Impactul televiziunii a fost, si este in continuare, destul de mare. Pe langa aspectul sau, care a cunoscut tranformari profunde, televizorul s-a dezvoltat si s-a adaptat, devenind centrul distractiei. Acest lucru nu este o noutate, deoarece si inainte distractia era, pentru unii, sinonima cu televizorul. Aceasta s-a diversificat, incluzand noile tehnologii. Sufrageria a devenit un adevarat cinematograf, un adevarat centru al relaxarii si al distractiei noastre. Televizoarele au devenit inteligente, termenul “smart” fiind astazi nelipsit din vocabularul producatorilor. Acest lucru a fost posibil prin includerea unor tehnologii ce se regaseau pe alte aparate, cum ar fi PC-urile sau mai noile tablete sau televizoare, si ele, la randul lor, fiind incluse in categoria aparatelor “smart”. Totul in jurul nostru “se desteapta”, iar noi ne apropiem, tot mai mult, de acel internet al lucrurilor spre care se tinde.

Acest trend a prins foarte bine, mai ales in randul producatorilor asiatici, mari iubitori de inovatie tehnologica. Coreenii au inceput aceasta “revolutie”, dispozitivele lor fiind in prim-plan. Samsung, un nume ce nu mai necesita nici un fel de prezentare, atrage prin calitatea produselor sale, indiferent de piata pe care activeaza. Astazi ne vom referi la o serie de televizoare Samsung, una extrem de interesanta, ce aduce in fata tehnologia de ultima ora a acestui “tigru coreean”. F7000 include cateva modele ce se detaseaza prin calitatea lor si seriozitatea specifica unui producator extrem de solid. Inovatia continua obliga iubitorul de tehnologie de ultima generatie sa achizioneze destul de frecvent produse noi. Pentru ca acest lucru nu este rentabil, cei de la Samsung s-au gandit sa ofere posibilitatea actualizarii componentelor unui tv. Prin kitul Smart Evolution, (vandul separat), cumparatorul are acces la cele mai noi facilitati, fara a fi nevoit sa cumpere un alt televizor. Evident ca aceasta posibilitate implica si cateva limitari, dar ideea este destul de buna. Samsung F7000 reuseste sa aduca in fata noastra tot ce are mai bun Samsung, fie ca vorbim despre un design atractiv, fie despre tehnologie de ultima ora.

Modele disponibile:

UE40F7000- diagonala 40 inch

UE46F7000- diagonala 46 inch

UE55F7000- diagonala 55 inch

UE60F7000- diagonala 60 inch

Poze Samsung F7000

Ecran Samsung F7000

Componenta de baza a unui televizor este, evident, panoul. Calitatea acestuia este extrem de importanta, chiar daca astazi lucrurile au evoluat, iar un televizor este mai mult decat un ecran. Samsung isi surclaseaza rivalii chiar si la acest capitol, datorita tehnologiilor proprii. Televizoarele acestui producator sunt recunoscute pentru contrastul excelent, pentru calitatea culorilor si a luminozitatii. Evident ca si F7000 include panouri excelente, ce reusesc sa atraga clientul. Cea mai noua tehnologie LED, dar si ecranul de tip Ultra Clear reusesc sa ofere acestei linii calitati deosebite. Rezolutia este una FullHD (1920 x 1080) indiferent de diagonala.  Clear Motion Rate 800, Wide Color Enhancer (Plus), Micro Dimming Ultimate, Clean View sunt doar cateva dintre tehnologiile folosite. Totusi, fiind un Samsung, nu puteam omite Mega Contrast-ul, dar si motorul grafic HyperReal 3D, ce sporeste calitatea imaginilor.

Audio Samsung F7000

Partea audio a beneficiat si ea de atentie. Remarcam existenta a doua difuzoare de 20 W (RMS). Televizorul vine cu numeroase tehnologii, Dolby Digital Plus / Dolby Pulse, DTS Studio Sound, DTS Premium Audio 5.1 sau sunet 3D, existand si posibilitatea de personalizare a sunetului.

Specificatii Samsung F7000

  • – Tehnologie: LED, Smart TV, 3D
  • – Audio: Ieşire sunet 20 W (10 x 2) (RMS), Dolby Digital Plus / Dolby Pulse, DTS Studio Sound, DTS Premium Audio 5.1, Difuzor tip Propagare descendenta.
  • – Tuner/Receptie/Transmisie: Tuner DVB-T / C/ S2 x2, Tuner analogic disponibil, slot CI+ (1.3) disponibil.
  • – Functii speciale: Acest televizor prezinta conectare la retea RJ45, Wi-Fi, Wi-Fi Direct, player integrat, camera incorporata disponibila, recunoasterea fetei disponibila, control prin miscare disponibil, control prin voce (integrat) disponibil, aplicatie camera disponibila.
  • – Samsung F7000 are acces la un Smart-Hub de unde se pot descarca numeroase aplicatii. Un browser de internet, aplicatia de Facebook, Twitter, Skype, Youtube, sunt doar cateva din aplicatiile ce pot rula pe acest televizor super-inteligent. Se poate conecta unitatea de memorie USB pentru a reda muzica, filme, fotografii.
  • – Conectori: Intrare: HDMI-4, SCART, Video-Composite, Component, USB 2.0-3, RF In-3, (Terrestrial/Cable-1, Satellite Input-2). Produsul beneficiaza de iesire optica pentru conectarea la un receiver sau sistem audio.
  • – Sunt prezente numeroase tehnologii proprii Samsung, care dau valoare acestui televizor: Anynet+ (HDMI-CEC), ISP Bound Service, Smart Phone Remote supported, Sleep Timer, Aplicatii, Mod Jocuri, USB HID Support, Personal Video Recorder Ready, Samsung SMART View, Web Browser, Picture in Picture (PIP), Smart Hub, Ceas si timer on / off, WiFi Direct, ConnectShare movie, Allshare, Clean View, BD Wise Plus, BT HID integrat, Sound Share, MHL, InstaPort S (comutator rapid HDMI). De asemenea, el este compatibil Smart Evolution si capabil de multitasking.
  • – Este compatibil cu sistemul de montare pe perete VESA.
  • – Accesorii incluse: ochelari activi 3D 2SSG-5100 GB, cablu extindere IR, telecomanda TM1390A / TM1240, cablu de alimentare, baterii pentru telecomanda.

Unboxing and Video Review Samsung F7000


emag Verifica Pret La: Emag verifica pret
altex Verifica Pret La: Altex verifica pret
flanco Verifica Pret La: Flanco verifica pret
Okazii Verifica Pret La: Okazii verifica pret

Concluzii 
Samsung F7000 atrage prin ceea ce ofera: tehnologie de varf, aspect modern, totul la un pret destul de bun. Aceste atu-uri au facut de-a lungul anilor ca cei de la Samsung sa fie numarul 1 in lume. Pentru cei ce doresc ceva deosebit, un televizor care sa atraga, recomandam Samsung F7000.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>