Nov 06

Televizor LED Smart Samsung F8000 reviewApreciem cu totii momentele de relaxare pe care le petrecem in familie, uneori in fata televizorului. De asemenea, un film cu amicii sau un meci cu aceiasi amici sunt momente placute pe care le traim cu maxima intensitate. Televizorul este un lucru important in viata noastra, majoritatea dintre noi relaxandu-se in preajma acestui aparat. De fapt, unele momente sunt de neconceput fara televizor. Informatia este distribuita in masa cu ajutorul acestuia. Televiziunea este principala forma de distributie a continutului media, iar milioane de oameni consuma aceste produse cu ajutorul ei. Avantul tehnologiei nu putea sa prinda nepregatit acest domeniu. Distractia sau relaxarea in fata tv-ului au evoluat in consecinta. Aparatura s-a schimbat si sufrageria a devenit un cinematograf in miniatura. Totodata, televizorul nu mai este doar un dispozitiv de redare a imaginilor de calitate inalta, ci a devenit un mic computer, un televizor inteligent, smart. In aceasta lume a noului, Samsung este un nume greu, daca nu chiar leader. Experienta sa pe partea de panouri tv s-a imbinat cu noile tehnologii mobile, aparand astfel o serie de smart-tv-uri excelente. Astazi va vom prezenta cateva televizoare dintr-o serie de succes: Samsung F8000.

Produsele din aceasta serie se prezinta foarte bine, avand numeroase lucruri in comun. Din acest motiv le vom trata, ca de obicei, ca pe un singur dispozitiv. Asa cum spune producatorul, ” televizorul Samsung Smart Tv este un televizor care evolueaza”. Intr-adevar, Samsung a avut grija de divizia sa de televizoare, ea ajungand un punct de referinta in domeniu. Aceste produse sunt foarte cautate datorita numeroaselor puncte de atractie. Ele au evoluat treptat de la “simple” televizoare de succes, la linia moderna de smart-tv-uri de astazi. Designul acestei serii este deosebit, remarcandu-se simplitatea liniilor, dar si lipsa oricarui accesoriu inutil. Acest aspect minimalist se evidentiaza prin eleganta. Rama ecranului extrem de subtire, dar si designul arcuit accentueaza senzatia de simplitate, dand o “aroma” de nou acestui produs. Cum am mai spus, televizorul de astazi este ca un ecran de cinematograf. De asemenea, accesul la lumea digitala este garantat prin aceste dispozitive inteligente. Samsung F8000 reprezinta o linie de produse de top, ce se pot regasi in sufrageria fiecaruia dintre noi, la un pret pe masura, dar destul de bun pentru ceea ce ne este oferit.

Modele disponibile:

UE40F8000 – diagonala 40 inch

UE46F8000 – diagonala 46 inch

UE55F8000 – diagonala 55 inch

UE65F8000 – diagonala 65 inch

UE75F8000 – diagonala 75 inch

Poze Samsung F8000

img278803_30052013163627_0

Ecran Samsung F8000

Televizorul reprezinta in primul rand redare de imagini. Din acest motiv, ecranul este piesa de rezistenta a acestuia. Un ecran bun asigura imagini deosebite. Pe partea de panouri LCD, Samsung reprezinta un punct de reper, numeroasele tehnologii proprii asigurand avansul in fata competitiei. Si in cazul acestei linii vorbim despre ceva impresionant. Ecranul are o rezolutie FullHD (1920 x 1080) indiferent de model, fiind de tip Ultra Clear Panel. Totodata, tehnologiile Samsung asigura sporirea performantei. Clear Motion Rate 100, Micro Dimming Ultimate, Wide Color Enhancer Plus sunt doar cateva dintre acestea. Alaturi de motorul grafic 3D HyperReal Engine asigura o calitate deosebita a imaginilor redate, indiferent de tipul acestora. Produsele Samsung beneficiaza de un mega-contrast foarte bun,ce asigura diferenta fata de rivali. Negrul este adanc, iar culorile sunt redate foarte bine in miscare. Calitatea este cuvantul de ordine al acestui televizor, lucru evident si din segmentul audio al produsului. Remarcam astfel un sunet 3D, posibil printr-o iesire sunet de 40 W (10 x 2, woofer 10 x 2) (RMS). Existenta unui woofer sau difuzoarele tip propagare descendenta asigura calitatea audio incontestabila. Se poate realiza si o personalizare a sunetului, cel putin asa se lauda producatorul. Dolby Digital Plus, DTS Premium Audio 5.1, DTS Studio Sound, Dolby Pulse se regasesc pe acest produs de top.

Specificatii Samsung F 8000

  • – Tehnologie: LED, Smart TV, 3D
  • – Audio: Ieşire sunet 40 W (10 x 2, woofer 10 x 2) (RMS), Dolby Digital Plus / Dolby Pulse, DTS Studio Sound, DTS Premium Audio 5.1, Difuzor tip Propagare descendenta.
  • – Tuner/Receptie/Transmisie: Tuner DVB-T / C/ S2, Tuner analogic disponibil, slot CI+ (1.3) disponibil.
  • – Functii speciale: Acest televizor prezinta conectare la retea RJ45, Wi-Fi, player integrat, camera incorporata disponibila, recunoasterea fetei disponibila, control prin miscare disponibil, control prin voce (integrat) disponibil, aplicatie camera disponibila.
  • – Acest televizor are acces la un Smart-Hub de unde se pot descarca numeroase aplicatii. Un browser de internet, aplicatia de Facebook, Twitter, Skype, Youtube, sunt doar cateva din aplicatiile ce pot rula pe acest televizor super-inteligent. Se poate conecta unitatea de memorie USB pentru a reda muzica, filme, fotografii.
  • – Conectori: Intrare: HDMI-4, SCART, Video-Composite, Component, USB 2.0-3, RF In-3, (Terrestrial/Cable-1, Satellite Input-2). Produsul beneficiaza de iesire optica pentru conectarea la un receiver sau sistem audio.
  • – Acest tv beneficiaza de: Mod Sport, Anynet+ (HDMI-CEC), ISP Bound Service, Smart Phone Remote supported, Sleep Timer, Aplicatii, Mod Jocuri, USB HID Support, Personal Video Recorder Ready, Samsung SMART View, Web Browser, Picture in Picture (PIP), Smart Hub, Ceas si timer on / off, WiFi Direct, ConnectShare movie, Allshare, Clean View, BD Wise Plus, BT HID integrat, Sound Share, MHL, InstaPort S (comutator rapid HDMI). De asemenea, el este compatibil Smart Evolution si capabil de multitasking.

 

emag Verifica Pret La: Emag verifica pret
evomag Verifica Pret La: EvoMag verifica pret
altex Verifica Pret La: Altex verifica pret

Concluzii
Samsung F 8000 se prezinta foarte bine, fiind un televizor de ultima generatie care transforma sufrageria intr-un adevarat cinematograf. Totodata, accesul la viata digitala este garantat. Aspectul deosebit, specificatiile de ultim “racnet”, dar si renumele firmei, fac din Samsung F 8000 un produs extrem de atractiv.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>