Dec 08

Televizor LG LA860V Smart TV reviewMulti dintre noi au in sufragerie un televizor Smart. In ultima vreme, acest tip de produs a fost foarte cautat datorita calitatii si tehnologiei incluse. Lucrurile se schimba destul de mult in aceasta industrie. Pe langa panourile tot mai performante si mai subtiri, televizorul devine un aparat mai complex, capabil sa realizeze mai mult decat simpla redare a imaginilor. Aceste aparate Smart au devenit ceva banal. Ele ofera extrem de multe lucruri si transforma sufrageria intr-un cinematograf interactiv. In aceasta industrie in plina ascensiune, coreenii au reusit sa se impuna. Samsung sau LG ofera acces la cea mai noua tehnologie din domeniu, lucru care le ofera un avantaj consistent in fata concurentei. LG, al doilea mare jucator de pe piata, doreste sa urce in topuri, lucru dovedit de investitiile masive in tehnologie. Produsele acestui mare nume reusesc sa intre in preferintele cumparatorilor din ce in ce mai mult. Calitatea si tehnologie de ultima ora se regasesc in fiecare televizor LG.

Astazi va vom prezenta o linie de televizoare inteligente, una de top, LG LA 860V. Asa cum v-am obisnuit, vom include aici toate produsele acestei serii si le vom trata ca pe unul singur, deoarece caracteristicile sunt comune, diferentele fiind foarte mici. Avand un aspect minimalist, asa cum este la moda astazi, aceste televizoare reusesc sa se integreze tot mai bine in locuintele clientilor. Un asemenea aparat trebuie integrat in arhitectura interioara a locuintei, iar aspectul modern, simplu si elegant, usureaza acest lucru. Totodata, remarcam ca LG LA 860V cuprinde produse de ultima generatie, televizoare de vaf, ce ofera maximum de calitate si tehnologie. Specificatiile tehnice ne demonstreaza acest lucru, aceasta serie rivalizand cu produsele de top ale concurentei. Remarcam faptul ca interactiunea dintre telespectator si televizor s-a schimbat, aparatul reusind sa ofere mai mult decat banala telecomanda. Este clar ca lucrurile se modifica extrem de rapid, aceste televizoare inteligente reusind sa ofere mult mai multe decat simpla vizionare e emisiunilor preferate.

Modele disponibile:

42LA860V – diagonala 42 inch

47LA860V – diagonala 47 inch

60LA860V – diagonala 60 inch

Poze LG LA 860V

Ecran LG LA 860V

Oricat de mult ar evolua lucrurile in industrie, un televizor reprezinta, in primul rand, redarea de imagini. Din acest motiv, panoul acestui tip de produs este esential in stabilirea calitatii acestuia. Un ecran deosebit asigura garantia unui produs reusit. Televizoarele acestei linii vin cu un panou Edge LED, FullHD (1920×1080), care este capabil sa redea imagini 3D. Printr-un MCI Dinamic foarte ridicat, dar si prin Micro Pixel Control (Contrast Local), imaginile in miscare sau statice au o calitate excelenta. Triple XD Engine dezvolta imagini mai frumoase, dar si o luminozitate buna. Alte functii specifice, Smart Color Gradation, Optimizare Contrast, 24p Real Cinema, Resolution Upscaler (Plus/Basic), devenite deja clasice pe orice televizor LG, reusesc sa ofere o experienta multimedia de neegalat. LG doreste sa muste din concurenta si, din acest motiv, ofera produselor sale atentia cuvenita. Acest lucru se remarca si pe partea audio, care nu este neglijata. Regasim astfel doua difuzoare de 12W+12W, dar si un SubWoofer de calitate. DTS, Dolby Digital, Virtual Surround Plus, Clear Voice II sau Mod Smart Sound asigura o calitate a sunetului de neegalat.

Specificatii LG LA 860V

  • – Tehnologie: LED, Smart TV, 3D.
  • – Audio: Ieşire sunet 12 W x 2 (RMS), Dolby Digital, DTS, Virtual Surround Plus, Clear Voice II, Mod Smart Sound, Wireless Sound Sync ready.
  • – Tuner/Receptie/Transmisie: Tuner DVB-T2/C/S2, Tuner analogic disponibil, slot CI disponibil.
  • – Functii speciale: Acest televizor prezinta conectare la retea RJ45, Wi-Fi incorporat, WiFi Direct, WiDi, Miracast, DLNA, Smart Share, player integrat.
  • – Acest televizor are acces la SMART HOME, dar si la un App Store, de unde se pot descarca numeroase aplicatii. Exista un brawser ce asigura o navigare optima pe internet. Totodata, avem de a face si cu un Social Center, care asigura tuturor accesul la viata sociala online, sau cu un loc numit sugestiv Game World, de unde putem descarca jocuri pentru a ne relaxa. Prin Smart Share putem impartasi experientele noastre vizuale cu toti amicii nostrii. Acest Tv LG este Skype Ready, fanii acestui serviciu nefiind neglijati. Prin portul USB se pot conecta unitatati de memorie USB pentru a reda muzica, filme, fotografii. Functia Time Machine II asigura inregistrarea emisiunilor preferate pentru o vizionare ulterioara. Prin LG Cloud continutul multimedia se poate reda pe orice dispozitiv, oriunde. Cablul MHL asigura conectarea unui telefon LG la acest televizor, telefonul incarcandu-se pe parcurs. Sunt prezente si tehnologiile Miracast si WiDi, care asigura conectivitate extrema. Totodata Telecomanda Magica existenta se comporta ca un adevarat mouse, asigurand un control mai intuitiv al televizorului.
  • – Conectori: Intrare: HDMI-4, SCART, Video-Composite, Component, USB 2.0-2, USB 3.0- 1, RF In-2. Produsul beneficiaza de iesire optica pentru conectarea la un receiver sau sistem audio.

Unboxing and Video Review LG LA 860V

 

emag Verifica Pret La: Emag verifica pret
evomag Verifica Pret La: EvoMag verifica pret
marketonline Verifica Pret La: MarketOnline verifica pret
altex Verifica Pret La: Altex verifica pret
Flanco Verifica Pret La: Flanco verifica pret

Concluzii
LG LA 860V se arata a fi o linie de televizoare deosebite, calitatea fiind cuvantul de ordine. Totodata, remarcam faptul ca diferentele fata de alte produse ale companiei nu sunt foarte mari, dar ele exista si fac diferenta intre clase. Conectivitatea extrema sau tehnologiile cele mai noi sunt lucruri care costa si care fac diferenta in lumea televizoarelor inteligente de astazi. Nimic nu este lasat la voia intamplarii, LG LA 860V fiind un cadou excelent, acum in prag de Sarbatori, evident, pentru cei care si-l permit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>