Nov 28

Televizor Philips 3000 Smart Tv reviewTelevizoarele moderne reprezinta mai mult decat simple ecrane care redau imagini. Desi functia lor principala a ramas aceasta, totusi lucrurile au evoluat enorm. Tehnologia a modificat felul cum vedem distractia si relaxarea. Cei mai putin tineri cunosc indeaproape aceasta evolutie, destul de fascinanta pentru ei. Ne aducem aminte despre televizoarele cu lampi care erau uriase, mergeau prost si consumau extrem de mult. Sa nu mai vorbim ca erau alb-negru. Cand am auzit de televizoare color, deja aveam senzatia ca redescoperim totul. Ce mai putem spune astazi cand observam aceste aparate? Greu de crezut pentru tineri ca panoul extrem de subtire existent in sufragerie era cu cativa ani in urma un gras, mare consumator de energie. Pe vremea cand nu existau litere in alfabet pentru a masura consumul de energie al aparatului nostru, nimeni nu isi imagina macar un panou de cativa centimetrii, asa cum au astazi mai toate televizoarele. Vazand lucrurile in acest fel, viitorul poate fi extraordinar, deoarece probabil vor aparea unele lucruri pe care nici nu le putem imagina astazi.

De ce am avut aceasta introducere? Pentru ca Philips exista inca de pe vremea televizoarelor “obeze”, mari consumatoare de energie. Chiar daca in Romania nu ajungeau produsele firmei olandeze, totusi renumele sau a crescut vertiginos dupa caderea comunismului. Acest brand, construit cu grija de olandezi, a devenit simbolul inovatiei. Totodata, televizoarele Philips se remarca prin continuitatea lor, dar si prin evolutia extrem de rapida. Astazi gigantul din tara lalelelor a reusit sa se mentina in top, fiind un rival pe masura pentru marii producatori asiatici, mai ales coreeni. Astazi va vom aduce in prim plan o serie de tv-uri extrem de interesanta: Philips 3000 Smart Tv. Desi sunt multe dispozitive in aceasta linie, ne vom ocupa doar de cele Smart. Diferentele sunt mici intre produsele liniei si din acest motiv le vom trata ca pe un singur dispozitiv. Pentru ca tehnologia este la ea acasa, produsul de astazi este unul deosebit, capabil sa faca asaltului coreenilor. Aspectul modern, specificatiile excelente, dar si pretul bun fac din Philips 3000 Smart Tv o alegere inspirata pentru cei ce doresc calitate.

Modele disponibile:

32PFL3208H/12 – diagonala 32 inch, HDTV, DVB-T/C

32PFL3258H/12 – diagonala 32 inch, Full HD 1080p, DVB-T/C

32PFL3258T/12 – diagonala 32 inch, Full HD 1080p, DVB-T/T2/C

39PFL3208H/12 – diagonala 39 inch, Full HD 1080p, DVB-T/C

40PFL3208H/12 – diagonala 40 inch, Full HD 1080p, DVB-T/C

42PFL3208H/12 – diagonala 42 inch, Full HD 1080p, DVB-T/C

46PFL3208H/12 – diagonala 46 inch, Full HD 1080p, DVB-T/C

Poze Philips 3000 Smart Tv

Ecran Philips 3000 Smart Tv

Cu toate evolutia tehnologica exploziva chiar, televizorul trebuie sa aiba un panou deosebit. Calitatea acestuia este direct proportionala cu cea a produsului in sine. Nu poate exista un televizor bun cu un ecran foarte slab. Producatorul european a reusit sa reziste in aceasta bransa, dezvoltand ecrane deosebite. Acestea rivalizeaza cu cele ale concurentei coreene sau japoneze. Ecranul acestei linii este un LED Full HD (mai putin modelul 32PFL3208H/12, a carui rezolutie este HD), cu un raport nativ 16:9. Totodata, unghiurile de vizionare sunt excelente, iar detaliile incredibile. Culorile sunt naturale, existand numeroase presetari care asigura modificarea acestora in functie de preferintele fiecaruia. Contrastul dinamic de 100.000 : 1 asigura o crestere a calitatii imaginilor redate, fie ele statice sau in miscare. Prin caracteristicile speciale Digital Crystal Clear sau Perfect Motion Rate 100 producatorul a dorit sa arate grija fara de clientii sai, dar si dorinta de a le oferi cea mai buna imagine posibila. Sunetul este si el la cel mai inalt nivel, fiind unul de 20 W (RMS), destul de puternic de altfel. Prin cele cateva tehnologii specifice, Echilibrare automată a volumului, Sunet clar, Incredible Surround, producatorul a vrut sa se asigure de calitatea exceptionala a cuplului imagine-sunet.

Specificatii Philips 3000 Smart Tv

  • – Tehnologie: LED, Smart TV.
  • – Audio: Ieşire sunet 20 W (RMS), Echilibrare automată a volumului, Sunet clar, Incredible Surround.
  • – Tuner/Receptie/Transmisie: DVB-T/C, modelul 32PFL3258T/12 beneficiind de un tuner DVB-T/T2/C, Antena IEC75, Interfata comuna Plus (CI+).
  • – Functii speciale: conectare la retea RJ45, Wi-Fi ready, player integrat.
  • – Televizorul nostru prezinta cateva aplicatii instalate: Netflix, magazine video online, browser de Internet, YouTube, Skype, Facebook, Twitter, existand si posibilitatea instalarii altora dintr-un magazin online.
  • – Conectori: Intrare: HDMI-2, SCART, Video-Composite, Component, USB 2.0-2, RF In-1. Produsul beneficiaza de iesire coaxiala pentru conectarea la un receiver sau sistem audio.
  • – Accesorii incluse: telecomanda, 2 baterii AAA, cablu de alimentare.
  • – Accesorii optionale: camera TV Philips PTA317, adaptor wireless PTA128.

Unboxing and Video Review Philips 3000 Smart Tv


emag Verifica Pret La: Emag verifica pret
evomag Verifica Pret La: EvoMag verifica pret
altex Verifica Pret La: Altex verifica pret

 

Concluzii
Philips 3000 Smart Tv este o linie de televizoare de calitate de la unul din putinii producatori europeni din domeniu. Avand in vedere calitatea ecranului, specificatiile tehnice foarte bune, dar si aspectul deosebit al acestor produse, va recomandam aceasta linie de televizoare. Pentru cei ce doresc altceva, pentru cei ce vor o alternativa la ceea ce ofera producatorii asiatici, Philips 3000 Smart Tv este alegerea ideala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>