Nov 21

Televizor Plasma LG PN 4500 reviewAm prezentat de-a lungul timpului cateva televizoare interesante. Totusi, in ciuda producatorilor diferiti toate aveau ceva comun: erau realizate pe baza tehnologiei LED. Astazi va vom aduce in prim-plan un televizor diferit, realizat in baza altei tehnologii de succes: plasma. Desi se parea la un moment dat ca zilele “plasmelor” au apus, se pare ca nu este chiar asa, chiar daca noile LED-uri se impun tot mai mult pe piata. Evident ca si aceasta tehnologie s-a modernizat si s-a adaptat noilor tendinte. Acest lucru este imbucurator, deoarece concurenta existenta a facut ca si acest segment sa se dezvolte devenind o alternativa de luat in seama. Fiecare tehnologie are avantajele ei, iar iubitorii domeniului pot alege dintr-o gama mai mare de produse.

LG reprezinta un nume urias in lume. Producatorul coreean activeaza in numeroase ramuri industriale. Desi se afla in spatele rivalului Samsung, totusi pe piata panourilor tv distanta nu este chiar atat de mare, cele doua nume impartindu-si succesul. Totodata, fiecare aduce ceva nou in domeniu, desi acuzele de plagiat sunt extrem de dese. Tehnologia plasma, prima care ne-a invatat cu ecrane mari cu calitati deosebite, reuseste sa se mentina in topul preferintelor. Ea a evoluat, adaptandu-se la noile conditii. LG PN 4500 reprezinta un asemenea dispozitiv modern, capabil sa indeplineasca toate dorintele cumparatorului in materie de vizionare de imagini. Produsul de astazi reprezinta o incercare a celor de la LG de a se face remarcati inca o data in fata concurentei. Avand un design oarecum clasic, LG PN 4500 doreste sa schimbe modul cum privim distractia si relaxarea. Totodata, se remarca accentul pus de producator pe partea de consum energetic, care este redus. Specificatiile sunt extrem de bune, asa cum ii sta bine unei linii de televizoare ce doreste sa spuna ceva pe o piata extrem de dinamica.

Modele disponibile:

42PN4500 – diagonala 42 inch

50PN4500 – diagonala 50 inch

Poze LG PN 4500

Ecran LG PN 4500

Desi multi s-au grabit sa spuna ca tehnologia ecranelor cu plasma este depasita, totusi lucrurile nu stau chiar asa. Desi un asemenea ecran consuma mai mult decat unul LED (nu cu mult) si degaja ceva mai multa caldura, totusi calitatea imaginilor in miscare, unghiurile de vizionare foarte bune, dar si contrastul deosebit asigura continuitatea acestei tehnologii “invechite”. Ecranul televizorului nostru se prezinta foarte bine. Desi rezolutia nu este foarte inalta (1024×768), totusi imaginile sunt de calitate. Beneficiind de un contrast dinamic de 3.000.000:1, dar si capacitatea de redare a 60 cadre/secunda LG PN 4500 poate prezenta imagini in miscare extrem de fluide. Prin Triple XD Engine, specific LG, culorile, contrastul si luminozitatea se gasesc la alt nivel. Sunt prezente 8 moduri de imagine. Nici sunetul nu este lasat la voia intamplarii. Un televizor deosebit trebuie sa beneficieze de un sunet pe masura. Vorbim despre doua difuzoare de 10W+10W, cu Virtual Surround, dar si cu 3 moduri de optimizare a sunetului.

Specificatii LG PN 4500

  • – Tehnologie: Plasma.
  • – Audio: Ieşire sunet 10 W x 2 (RMS), Virtual Surround, Moduri de optimizare a sunetului.
  • – Tuner/Receptie/Transmisie: Tuner DVB-T/C, Tuner analogic disponibil, slot CI disponibil.
  • – Conectori: Intrare: HDMI-2, SCART, Video-Composite, Component, USB 2.0, RF In. Produsul beneficiaza de iesire optica pentru conectarea la un receiver sau sistem audio.
  • – Produsul este capabil sa redea fotografii, muzica sau imagini video de pe un stick usb.

Unboxing & Video Review LG PN 4500

 

emag Verifica Pret La: Emag verifica pret
evomag Verifica Pret La: EvoMag verifica pret
altex Verifica Pret La: Altex verifica pret

Concluzii
LG PN 4500 reprezinta un produs de top al unei tehnologii care nu si-a spus inca ultimul cuvant. Contrastul deosebit, calitatea culorilor, dar si luminozitatea foarte buna asigura calitatea unui televizor care doreste a realiza vanzari deosebite. In fata asaltului tehnologiei LED, plasma reuseste inca sa reziste prin atu-urile sale, prezentate mai sus. Pentru cei care cauta un produs diferit, ceva ce aminteste de momentele trecute, dar care sa fie adaptat zilelor noastre, LG PN 4500 poate fi alegerea ideala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>