Jun 04

Televizor Samsung LED TV H5500 reviewTelevizoarele Samsung sunt unele dintre cele mai apreciate din lume. Calitatea acestor produse este principalul lor atu in lupta cu celelalte nume de pe piata. Producatorul coreean este prezent in numeroase industrii, impunandu-si prezenta peste tot. Anvergura numelui sau impune respect, rivalii incercand cu multa ambitie sa se ridice la nivelul sau. Totodata, experienta acumulata in alte ramuri a facut din Samsung un leader in ceea ce priveste trecerea la noile aparate TV, cele smart. Intr-o lume a dispozitivelor inteligente, ce se doreste a fi una a conexiunilor, inovatia este capitala, iar marele “tigru coreean” stie acest lucru. Sa nu uitam ca si piata terminalelor mobile inteligente este dominata de Samsung, iar acest lucru a fost posibil prin investitii mari in tot ce inseamna tehnologie de ultima ora. Asadar, nu putem sa nu remarcam eforturile acestui mare nume, eforturi incununate de succes, indiferent de piata avuta in vedere.

Site-ul nostru a prezentat numeroase produse aparute sub acest brand. Televizoarele inteligente Samsung au beneficiat de atentia noastra, ele fiind extrem de apreciate de clienti, inclusiv de cei romani. Astazi aducem in prim-plan o alta serie de produse, H5500. Desi sunt incluse aici mai multe modele, ele au caracteristici asemanatoare, diferentele fiind minime. Beneficiind de acelasi design minimalist, la moda in ziua de astazi, televizoarele prezentate se integreaza foarte bine intr-o sufragerie moderna, una ce se doreste a fi centrul distractiei la domiciliu. La o prima privire a specificatiilor tehnice putem spune ca avem de a face cu un calculator puternic. Iata ca astazi aparatele TV nu mai sunt simple monitoare, ci sunt capabile de foarte multe lucruri. Puterea lor este mare, dar, sa nu uitam totusi, ca principala sarcina a acestora este redarea de sunet si imagine. Samsung H5500 reprezinta o noua serie de produse de succes, una destul de accesibila publicului larg, pretul fiind si el tinut la un nivel acceptabil.

Modele disponibile:

UE32H5500AW– diagonala 32 inch

UE40H5500AW– diagonala 40 inch

UE48H5500AW– diagonala 48 inch

UE50H5500AW– diagonala 50 inch

Poze Samsung H5500

Ecran Samsung H5500

Indiferent de evolutia tehnologica a acestor aparate, scopul lor principal este redarea imaginii si a sunetului in cele mai bune conditii. Panoul unui televizor este piesa de baza a acestuia, iar calitatea acestuia influenteaza calitatea generala a produsului. Toate produsele din gama beneficiaza de o rezolutie FullHD (1920 x 1080) indiferent de diagonala. In acelasi timp, trebuie sa amintim cateva din tehnologiile Samsung incluse: Clear Motion Rate 100, Wide Color Enhancer (Plus), Mega Contrast-ul, dar si motorul grafic HyperReal, ce sporeste calitatea imaginilor. Toate acestea se regasesc intr-un panou ce arata superb, cu o rama extrem de subtire care da o senzatie de stil si eleganta.

Audio Samsung H5500

Partea audio se completeaza destul de bine cu redarea video. Samsung nu a neglijat nici acest aspect. Televizorul beneficiaza de 2 difuzoare de 10W (RMS), dar si de tehnologiile Dolby MS10, DTS Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1. In aceste conditii putem spune ca auditia este la un nivel inalt.

Specificatii Samsung H5500

  • – Tehnologie: LED, Smart TV.
  • – Audio: Ieşire sunet 20 W (10 x 2) (RMS), Dolby MS10, DTS Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1, Difuzor tip Propagare descendenta.
  • – Tuner/Receptie/Transmisie: Tuner DVB-T / C, Tuner analogic disponibil, slot CI+ (1.3) disponibil.
  • – Functii speciale: Acest televizor prezinta conectare la retea RJ45, Wi-Fi, Wi-Fi Direct, player integrat. El beneficiaza de un procesor quad-core ce permite chiar multitasking-ul. Asadar, avem de a face cu un adevarat calculator. Tehnologia Motion Control permite recunoasterea miscarii degetelor, interactiunea cu televizorul fiind la un alt nivel. Fie ca doriti sa dati sunetul mai tare sau sa accesati o pagina web, e suficient sa realizati un semn din degete. Pentru acest lucru e nevoie de o camera foto ce se vinde separat.
  • Samsung H5500 are acces la un Smart-Hub de unde se pot descarca numeroase aplicatii. Un browser de internet, aplicatia de Facebook, Twitter, Skype, Youtube, sunt doar cateva din aplicatiile ce pot rula pe acest televizor super-inteligent. Se poate conecta unitatea de memorie USB pentru a reda muzica, filme, fotografii.
  • – Conectori: Intrare: HDMI-3, SCART, Video-Composite, Component, USB 2.0-2, RF In-1, (Terrestrial/Cable-1). Produsul beneficiaza de iesire optica pentru conectarea la un receiver sau sistem audio.
  • – Este compatibil cu sistemul de montare pe perete VESA.
  • – Accesorii incluse: telecomanda TM1250A, cablu extindere IR, cablu de alimentare, baterii pentru telecomanda.

Unboxing and Video Review Samsung H5500

emag Verifica Pret La: Emag verifica pret
altex Verifica Pret La: Altex verifica pret

Concluzii
Samsung H5500 reprezinta o serie de produse accesibile. Desi nu vorbim despre vreun varf de gama, acest televizoare se remarca prin faptul ca aduc tehnologia aproape de oameni. Utilizatorul obisnuit, fie el deprins cu toate dedesubturile tehnice, se va declara multumit de ceea ce are in fata. Recomandam Samsung H5500 celor ce doresc un televizor bun, capabil sa ofere imagini vii, calde, dar si o navigare optima pe internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>