Nov 01

Televizor Sharp LC-LE350V-BK reviewSharp reprezinta un producator japonez de traditie, aflat in secolul XX in varful ierarhiei. Miracolul nipon de dupa Al Doilea Razboi Mondial s-a bazat pe nume care mai tarziu vor domina lumea electronicelor si nu numai: Sony, JVC, Panasonic, NEC sau Sharp. Aceste firme au reusit sa imprime lumii un stil de viata, da si standarde de calitate si inovatie. Era o vreme cand tot ce era produs in Japonia era sinonim cu calitatea si inovatia extrema. Treptat insa, crizele aparute in aceasta tara, dar si aparitia si dezvoltarea noilor tehnologii au lasat in urma economia tarii. Coreenii, taiwanezii sau chinezii au reusit sa “fure” aceasta suprematie printr-o politica economica mai dinamica. Astfel s-au ridicat noi nume care au aruncat un con de umbra asupra marilor producatori niponi. Astazi, acesti giganti japonezi ne par din alta lume, dar ei incearca sa se adapteze la noile realitati pentru a rezista si a revenii acolo unde au fost o lunga perioada de timp.

Piata televizoarelor este dominata de nume ca Samsung sau LG, firme coreene care s-au dovedit capabile sa faca fata noilor tendinte. Totusi, japonezii au fost pentru mult timp un etalon in acest domeniu. Panasonic, Sony sau Sharp realizau, pana nu demult, panouri tv ce impuneau respect si erau privite cu interes chiar de rivalii coreeni. Chiar si astazi, pe acest segment, firmele nipone au inca un cuvant de spus. Sharp este un producator de la care ne putem astepta la produse deosebite. Un asemenea produs va vom aduce in fata dumneavoastra astazi. Vom vorbi asadar despre Sharp LC-LE350V-BK, o linie de televizoare moderne, care pot face fata cu brio rivalilor coreeni si nu numai. Traditia si valorile trecutului sunt carti de vizita impresionante ale celor de la Sharp. Totusi, in ultimii ani “revolutia smart” a insemnat un efort in plus pentru ei. Recent, asistam la o revenire in top a acestor produse sinonime cu calitatea specific japoneza. Avand specificatii de top, dar si un aspect vizual modern, linia de televizoare Sharp LC-LE350V-BK a reusit sa atraga atentia cumparatorilor, anuntandu-se un competitor serios pentru coreeni, o “urma a trecutului” ce poate reveni oricand in top.

Modele disponibile:

Sharp LC32LE350VBK – diagonala de 32 inch

Sharp LC39LE350VBK – diagonala de 39 inch

Poze Sharp LC-LE350V-BK

lc-32le350v-bk-3

Ecran Sharp LC-LE350V-BK

la orice televizor, ecranul reprezinta punctul central. Nici nu se putea altfel, deoarece televizorul inseamna, in primul rand, redarea de imagini. Sharp LC-LE350V-BK prezinta un panou Full-HD (1920 x 1080), indiferent de model, cu iluminare din fundal şi pe margine cu leduri. Culorile sunt deosebite, iar unghiurile de vizionare foarte largi. Totodata, el beneficiaza si de Active Motion 100 Hz, dar si de un contrast de 20.000:1 (modelul de 32 de inch) sau de 25.000:1 (cel de 39 de inch). Luminozitatea este foarte buna. Avem asadar toate elementele ce aduc calitate unui panou LED modern. Totodata, detaliile sunt remarcabile la acest produs. Partea audio nu a fost nici ea lasata la voia intamplarii. Remarcam doua difuzoare de 6W, dar si Control de volum automat (AVC) sau un Amplificator Digital. Imaginile redate intr-un mod deosebit vor beneficia si de un sunet pe masura.

Specificatii Sharp LC-LE350V-BK

  • – Tehnologie: LED, Smart TV.
  • – Audio: Ieşire sunet 6 W x 2 (RMS), AVC (Control de Volum Automat), Amplificator Digital,
  • – Tuner/Receptie/Transmisie: Tuner DVB-T/C, Tuner analogic disponibil, slot CI disponibil.
  • – Functii speciale: Acest televizor prezinta conectare la retea RJ45, player integrat.
  • – Fiind un televizor Smart, acesta are posibilitatea unei conexiuni la internet. Prin AQUOS NET +, platforma specifica Sharp, se pot descarca o serie de aplicatii utile: Youtube, Twitter, Picassa, un browser, dar si alte aplicatii interesante. Totusi, aceasta platforma nu se compara cu cea oferita de rivalii coreeni Samsung sau LG. Japonezii de la Sharp mai au de lucru la acest capitol. Prin portul USB se pot conecta unitatati de memorie USB pentru a reda muzica, filme, fotografii. Pentru stocarea video a imaginilor se pot folosi dispozitive de memorie USB.
  • – Conectori: Intrare: HDMI-3, SCART, Video- Composite (AV), USB 2.0. Produsul beneficiaza de iesire optica pentru conectarea la un receiver sau sistem audio.

 

emag Verifica Pret La: Emag verifica pret
evomag Verifica Pret La: EvoMag verifica pret
altex Verifica Pret La: Altex verifica pret

 

Concluzii
Sharp LC-LE350V-BK reprezinta un televizor interesant, produs de o firma japoneza de renume. Desi nu are o platforma online atat de dezvoltata ca a rivalilor coreeni sau o serie de tehnologii specifice acestora, televizorul nostru este un produs robust, simplu si eficient. Nu vorbim despre un varf de gama, ci despre un produs adresat marelui public, un televizor ce se poate regasi in sufrageria oricarui cumparator. Sharp LC-LE350V-BK poate deveni interesant si datorita pretului sau atractiv, dar si prin faptul ca reprezinta un produs al unei traditii japoneze a calitatii in simplitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>