Jul 19

Televizor Smart 3D LED Samsung F6500 reviewTelevizor Smart 3D LED Samsung F6500 review

Masivul lumii tehnologice Samsung, si-a marcat prezenta nu doar in domeniul telefoniei mobile, IT sau photo/video cat si in domeniul televiziunii cu o gama foarte vasta de televizoare fie ele simple fie ele SmartTV. Odata cu inaintarea tehnologiei, toata lumea cauta sa isi modernizeze propriul sau “lacas” de relaxare cu cele mai avansate gadget-uri care vin cu ultimele tehnologii scoase pe piata. Desigur pentru toate astea este nevoie de o investitie fie ea minora sau majora in functie de ce gadget este achizitionat. Intr-o asemenea camera, cel mai dorit dintre toate dispozitivele prezente este desigur televizorul. Acesta devine automat vedeta camerei, si creste in rang in functie de ceea ce poate face. Toata lumea si-ar dori sa fie intampinata la intrarea in camera de un ecran enorm atasat de perete, care sa te imbie sa vizionezi cu cea mai mare dorinta si placere emisiunile preferate. Astfel vedeta zilei de astazi este modelul SmartTV LED Samsung F6500. Cu acest televizor va este oferita posibilitatea sa descoperiti o lume cu o experienta de divertisment revolutionara.Va puteti bucura de o gama larga de aplicatii, catch-up TV multumita Samsung Smart HUB. Va puteti bucura si mai mult de filme si programele de televiziune preferate datorita calitatii incredibile a imaginii. Samsung F6500 este menit sa depaseasca limitele ecranului, cu o rama mult mai mica pentru a face vizionarea filmului preferat cat mai captivanta si perfecta posibila. Design foarte elegant si modern, devenind un plus atractiv pentru orice mediu.

Modele disponibile:

 • Televizor LED Samsung 40F6500, diagonala 101 cm
 • Televizor LED Samsung 46F6500, diagonala 116 cm
 • Televizor LED Samsung 50F6500, diagonala 127 cm
 • Televizor LED Samsung 55F6500, diagonala 138 cm

Poze Samsung F6500

Ecran Samsung F6500

Ecranul montat pe acest gigant este un display cu aspect imagine de 16:9 raportat la o rezolutie de 1920 x 1080 cu o calitate a imaginii FullHD. Desi nu detine Ultra Clear Panel, acest model de display compenseaza cu alte caracteristici superioare pentru imagine precum Clear Motion Rate 400 Hz. Utilizand in combinatie trio tehnologiile 3D HyperReal Engine, Digital Noise Filter, Film Mode, face ca vizionarea animatiilor sau filmelor SF sa devina o adevarata experienta traita, ce nu poate fi uitata.

Specificatii Samsung F6500

 • Tehnologie: Desi este un televizor, isi merita banii prin simplul fapt ca detine tehnologii speciale precum SmartTV, 3D view si desigur display LED.
 • Audio: Televizorul are incorporat un sistem audio Down Firing + Full Range. Datorita functiei Premium Audio 5.1, ii este permis sa fie conectat la un sistem home cinema 5+1 cu sonorizare surround si impreuna cu 3D Sound si Dolby Digital Plus / Digital Pulse face ca efectele sonore din filme sa fie simtite in totalite, nefiind permisa depasirea standardelor audio comode pentru urechea utilizatorului datorita functiei Auto Volume Leveler.
 • Tuner/Receptie/Transmisie: DVB-T/C/S/S2.
 • Functii speciale: Datorita faptului ca este un “SmartTV”, un asemenea model de televizor trebuie in mod obligatoriu sa vina si cu o serie de functii speciale suplimentare, menite sa bucure utilizatorul acestuia pana la ultima secunda. Detine un numar vast de functii precum web-browser cu caracteristica speciala “Explorer 3D”, care face posibila accesarea site-urilor de socializare Facebook / Twitter / Youtube sau Vimeo precum si pagini si aplicatii sportive cu ajutorul functiei “Mod Sport”. Datorita microfonului integrat se pot utiliza aplicatii de comunicare precum Skype. Conexiunea la internet este realizata automat datorita functiei WiFI Direct.
 • Pentru cei pasionati de jocuri, exista un mod special pentru jocuri, iar in cazul in care este dorita inregistrarea si vizionarea emisiunilor preferate intr-o anumita ordine a fost integrate funcatia “Personal Video Recorder Ready”.
 • Modul “Auto Power Off” reactioneaza atunci cand in fata televizorului nu este nimeni prin intermediul functiei “Voice Recognition”, trecand in mod stand-by pentru economie de energie, dar desigur inchiderea acestuia poate fi programata si de catre utilizator datorita “Sleep Timer”.
 • Conectori: Conexiuni: HDMI-4, RF In (Satellite Input), SCART, RF In (Terrestrial/Cable Input), Slot CI+, USB 2.0-2, Minijack Casti 3.5 mm / Conexiune retea: RJ45, Wireless.
 • Accesorii incluse: Acest model vine la pachet cu doua perechi de ochelari 3D si un modul de memori SSG-5100 GB si desigur cablul de alimentare si optional alte cabluri.
 • Detine o caracteristica foarte interesanta numita “Smart Phone Remote supported” care permite utilizarea unui smarthphone pe post de telecomanda, precum si un TouchPad integrat util in navigarea printre aplicatiile detinute de acesta. Cu toate astea mai exista si alte tehnologii integrate cu functii diferite ca: BT HID Built, Anynet+ (HDMI-CEC), Picture in Picture (PIP), Eco Sensor, Sound Share, Smart Hub, BD Wise Plus, Samsung SMART View.

 

Unboxing Samsung F6500

 

emag Verifica Pret La: Emag verifica pret
evomag Verifica Pret La: EvoMag verifica pret
marketonline Verifica Pret La: MarketOnline verifica pret
altex Verifica Pret La: Altex verifica pret

In concluzie putem spune ca Televizorul Samsung F6500 este un gigant in lumea video, construit sa bucure pana la “ultima suflare” toti utilizatorii sai cu functiile sale speciale si ecranul de dimensiuni mai mult decat decente. Un model demn de camera de oaspeti din fiecare casa prin design-ul sau elegant, un model demn de a infiinta propriul cinema acasa datorita claritatii audio / video, un model demn de a purta acronimul de SmartTV datorita functiilor software pe care le detine, acesta este Samsung F6500.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>