Nov 20

Televizor Smart LED LG LA691S reviewTelevizoarele moderne reprezinta mai mult decat redare de imagini. Devenind smart, acestea realizeaza si alte sarcini, conectarea la lumea digitala fiind una dintre ele. Pentru ca relaxarea in fata televizorului reprezinta principala forma de petrecere a timpului liber pentru numerosi romani, e normal ca televizorul sa detina un rol extrem de important. Daca in trecut ne limitam la vizionarea programelor preferate, astazi televizorul reuseste sa faca mai mult de atat. Tehnologia a avansat atat de mult, incat acest aparat clasic a devenit ceva nou, un dispozitiv inteligent care reuseste sa ne tina conectati la lumea noastra digitala. In industria de profil remarcam existenta a doua nume mari, uriase chiar: Samsung si LG. Cei doi “tigrii” coreeni reusesc sa aduca mereu ceva nou, interesant, captivant. Rivalitatea dintre ei este foarte mare, ambele firme reusind sa produca televizoare deosebite. Astazi va vom aduce in fata atentiei o serie de asemenea dispozitive, LG LA691S.

Tehnologia LED a cunoscut in ultima perioada o crestere importanta, surclasand celelalte tehnologii, LCD sau Plasma. Faptul ca televizorul a devenit smart a insemnat de asemenea foarte mult. LG este un pionier in acest domeniu. Speculand oportunitatile, coreenii au reusit sa isi creeze o industrie de profil extrem de competitiva. Avansat luat de Samsung i-a ambitionat extrem de tare pe cei de la LG, care au investit masiv in inovatie. Produsele rezultate, printre care si LG LA691S, sunt excelente. Panourile tv se remarca prin calitatea culorilor, contrastul excelent dar si luminozitatea foarte buna. Partea de conectivitate apropie televizoarele de astazi de dispozitivele mobile. Aspectul este un punct forte, deoarece designul exprima destul de multe despre rolul aparatelor tv in societatea de astazi. Minimalismul, simplitatea si fermitatea liniilor duc spre o eleganta extrema. Sufrageria devine locul central al zilei, un loc de relaxare. centrul distractiei. Televizorul prezentat astazi se remarca prin cateva puncte foarte pe care le vom mentiona mai jos.

Modele disponibile:
42LA691S – diagonala de 42 inch
47LA691S – diagonala de 47 inch
55LA691S – diagonala de 55 inch

Poze LG LA691S

Ecran LG LA691S

Cum am spus, industria panourilor LED a cunoscut o inflorire in ultimii ani. Desi televizorul a devenit inteligent, principala sa calitate este aceea de a reda imagini. Panoul este punctul sau central, iar orice televizor bun trebuie musai sa fie realizat in jurul unui ecran excelent. Este si cazul produsului de astazi, care detine un display de luat in seama. Vorbim asadar despre un Edge LED, cu rezolutie FullHD (1920×1080) indiferent de diagonala, capabil sa redea imagini 3D. Totodata prin Triple XD Engine se obtin imagini mai frumoase, dar si o luminozitate buna. Alte cateva tehnologii noi asigura un spor de performanta: Smart Color Gradation, Optimizare Contrast, 24p Real Cinema, Resolution Upscaler (Plus/Basic), MCI Dinamic 400. Toate aceste elemente ne dau o imagine privind grija cu care producatorul priveste spre produsele sale de varf, dotandu-le cu tot ce este necesar pentru a surprinde. Partea audio este si ea la nivel inalt. Se evidentiaza doua difuzoare de 12W+12W, dar si un SubWoofer. De asemenea, sunt prezente urmatoarele tehnologii: DTS, Dolby Digital, Virtual Surround Plus, Clear Voice II, Mod Smart Sound sau Wireless Sound Sync.

Specificatii LG LA691S

  • – Tehnologie: LED, Smart TV, 3D.
  • – Audio: Ieşire sunet 12 W x 2 (RMS), Dolby Digital, DTS, Virtual Surround Plus, Clear Voice II, Mod Smart Sound, Wireless Sound Sync ready.
  • – Tuner/Receptie/Transmisie: Tuner DVB-T/C/S2, Tuner analogic disponibil, slot CI disponibil.
  • – Functii speciale: Acest televizor prezinta conectare la retea RJ45, Wi-Fi incorporat, WiFi Direct, WiDi, Miracast, player integrat.
  • – Acest televizor are acces la SMART HOME, dar si la un App Store, de unde se pot descarca numeroase aplicatii. Exista un brawser ce asigura o navigare optima pe internet. Totodata, avem de a face si cu un Social Center, care asigura tuturor accesul la viata sociala online, sau cu un loc numit sugestiv Game World, de unde putem descarca jocuri pentru a ne relaxa. Prin Smart Share putem impartasi experientele noastre vizuale cu toti amicii nostrii. Acest Tv LG este Skype Ready, fanii acestui serviciu nefiind neglijati. Prin portul USB se pot conecta unitatati de memorie USB pentru a reda muzica, filme, fotografii. Functia Time Machine II asigura inregistrarea emisiunilor preferate pentru o vizionare ulterioara. Prin LG Cloud continutul multimedia se poate reda pe orice dispozitiv, oriunde. Cablul MHL asigura conectarea unui telefon LG la acest televizor, telefonul incarcandu-se pe parcurs. Sunt prezente si tehnologiile Miracast si WiDi, care asigura conectivitate extrema. Totodata Telecomanda Magica existenta se comporta ca un adevarat mouse, asigurand un control mai intuitiv al televizorului.
  • – Conectori: Intrare: HDMI-3, SCART, Video-Composite, Component, USB 2.0-3, RF In-2. Produsul beneficiaza de iesire optica pentru conectarea la un receiver sau sistem audio.

Unboxing & Video Review LG LA691S

emag Verifica Pret La: Emag verifica pret
evomag Verifica Pret La: EvoMag verifica pret
altex Verifica Pret La: Altex verifica pret

Concluzii
LG LA691S se remarca prin calitatile sale, ce transforma banalul televizor intr-un dispozitiv multimedia modern. Aspectul sau modern, dar si specificatiile tehnice avansate, fac din acest produs o alegere inspirata pentru cei ce doresc tehnologie la cel mai inalt nivel. LG LA691S arata bine, se comporta foarte bine si ne face sa il dorim in sufrageria noastra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>