Oct 21

Televizor Smart LED LG LN577S reviewTehnologia de astazi ne surprinde intr-un mod placut, ea dezvoltandu-se intr-un ritm ametitor. Cum am spus de mai multe ori, asistam la epoca tehnologiei “smart”. Aparitia tabletelor a fost semnalul ce a dus la dezvoltarea unor telefoane inteligente dar si a televizoarelor capabile sa realizeze conexiuni internet sau sa ruleze o intreaga colectie de filme sau muzica din mediul online sau de pe un stick de memorie. Tv-ul nu mai este doar un monitor prin care vizionam emisiunile TV, ci a devenit o cale de acces spre lumea digitala, virtuala. Pentru a nu pierde rolul sau de principal furnizor de informatii si de programe distractive, televizorul a inglobat si aspecte tehnologice capabile sa il conecteze la internet, noua sursa de informatii. Aceasta revolutie a fost bine primita de public, iar asemenea produse se vand “ca painea calda”.

Am amintit in alte articole despre asemenea produse ale gigantului coreean Samsung. Astazi vom aborda si concurenta, conationalul LG incercand sa echilibreze balanta pe acest segment. Cei doi titani ai productiei de panouri LCD si nu numai, sunt in plin razboi, fiecare produs fiind extrem de important, un pion ce poate fi decisiv in balanta finala. LG LN577S se remarca prin ceea ce ofera la un pret imbatabil. Vorbim despre o serie de Smart LED TV-uri, capabile de performante uimitoare. Avand specificatii asemanatoare, le vom trata pe toate ca pe un singur produs. Desi aflati in urma rivalului Samsung, totusi cei de la LG reusesc sa ofere solutii interesante, inovatoare, diferite. Practic, desi se acuza de multe ori de plagiat, cele doua mari nume din industrie se afla fiecare pe “drumul sau tehnologic”. Vom remarca totodata dorinta coreenilor,din ambele tabere, de a surprinde prin ce au ei mai bun, nici un efort nefiind prea mare. Televizorul de astazi este unul ce doreste a fi o poarta spre lumea digitala, o lume a distractie si a relaxarii. Sufrageria fiecaruia poate gazdui acest LG LN577S, care transforma felul cum vedem relaxarea la domiciliu. Desi nu este un produs premium, un varf de gama, totusi acest tv nu ramane dator pe partea tehnologica. Totodata, materialele din care este realizat sunt de calitate. Aspectul sau este simplu si elegant, asa cum ii sta bine unui televizor modern.

Modele disponibile: 

LG 32LN577S- diagonala de 32 inch
LG 39LN577S- diagonala de 39 inch
LG 42LN577S- diagonala de 42 inch
LG 47LN577S- diagonala de 47 inch
LG 50LN577S- diagonala de 50 inch

Poze LG LN577S

Ionut-Lg-lg-tv-LA8600-feature-img-detail_Smart_Home

Ecran LG LN577S

Pentru ca prezentam un televizor, evident ca vom vorbi mai intai despre ecranul sau. Calitatea acestuia influenteaza decisiv vanzarile si renumele produsului. Un televizor exceptional va avea neaparat un ecran pe masura. LG LN577S prezinta un ecran IPS, LED Full HD (1920×1080), indiferent de diagonala sa, un Direct LED capabil sa afiseze imagini deosebite. Unghiurile de vizionare sunt bune, ecranul remarcandu-se prin claritate si consistenta culorilor. Luminozitatea este si ea la cel mai inalt nivel. De asemenea, sunt prezente numeroase tehnologii specifice: Triple XD Engine, Resolution Upscaler (Plus/Basic), Smart Color Gradation 24p Real Cinema, Picture Wizard II, MCI Dinamic 100. Acestea asigura un plus de valoare si calitate imaginii finale. Asa cum am spus, scopul principal al unui tv este redarea imaginilor, iar LG stie acest lucru. Partea audio nu este neglijata, deoarece o imagine buna trebuie sa beneficieze de un sunet pe masura. Remarcam astfel 2 difuzoare de 10W (RMS), care redau sunete prelucrate prin numeroase tehnologii: DTS, Dolby Digital, Virtual Surround Plus, Clear Voice II, Mod Smart Sound. Grija producatorului pentru detalii este remarcabila. Emisiunile tv, filmele favorite vor arata si se vor auzi la o calitate exceptionala.

Specificatii LG LN577S

  • – Tehnologie: LED, Smart TV.
  • – Audio: Ieşire sunet 10 W x 2 (RMS), Dolby Digital, DTS, Virtual Surround Plus, Clear Voice II, Mod Smart Sound, Wireless Sound Sync ready.
  • – Tuner/Receptie/Transmisie: Tuner DVB-T/C/S2, Tuner analogic disponibil, slot CI disponibil.
  • – Functii speciale: Acest televizor prezinta conectare la retea RJ45, Wi-Fi incorporat, WiFi Direct, player integrat.
  • – Acest televizor are acces la SMART HOME, dar si la un App Store, de unde se pot descarca numeroase aplicatii. Exista un brawser ce asigura o navigare optima pe internet. Totodata, avem de a face si cu un Social Center, care asigura tuturor accesul la viata sociala online, sau cu un loc numit sugestiv Game World, de unde putem descarca jocuri pentru a ne relaxa. Prin Smart Share putem impartasi experientele noastre vizuale cu toti amicii nostrii. Acest Tv LG este Skype Ready, fanii acestui serviciu nefiind neglijati. Prin portul USB se pot conecta unitatati de memorie USB pentru a reda muzica, filme, fotografii. Functia Time Machine II asigura inregistrarea emisiunilor preferate pentru o vizionare ulterioara. Prin LG Cloud continutul multimedia se poate reda pe orice dispozitiv, oriunde. Cablul MHL asigura conectarea unui telefon LG la acest televizor, telefonul incarcandu-se pe parcurs. Sunt prezente si tehnologiile Miracast si WiDi, care asigura conectivitate extrema.
  • –  Conectori: Intrare: HDMI-3, SCART, Video-Composite, Component, USB 2.0-3, RF In-2. Produsul beneficiaza de iesire optica pentru conectarea la un receiver sau sistem audio.

 

emag Verifica Pret La: Emag verifica pret
evomag Verifica Pret La: EvoMag verifica pret
marketonline Verifica Pret La: MarketOnline verifica pret
altex Verifica Pret La: Altex verifica pret

 

Concluzii
LG LN577S se prezinta drept o serie de televizore moderne, cu specificatii tehnice de top, cu un look placut la un pret de invidiat. Aceste atu-uri ii pot ingrijora pe rivalii de la Samsung. Remarcam grija producatorului de a asigura o conectivitate deosebita, televizoarele din seria LG LN577S incercand sa schimbe felul in care ne relaxam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>