Dec 03

Televizor Smart Philips 40PFH6510/88 reviewAm tot vorbit de-a lungul timpului despre televizoare inteligente, am discutat despre cat de avansata este tehnologia, am laudat progresul acesteia si cat de „destepte” au devenit dispozitivele, dar nu ne-am referit niciodata la un televizor cu Android, sistemul ce domina lumea „smart”. intr-adevar, daca vorbim despre telefoane inteligente sau tablete, nu putem sa nu remarcam rolul sistemului bazat pe Linux si promovat de Google. Acesta, cu plusurile si minusurile sale, este lider autoritar. Piata smart tv beneficiaza de sisteme de operare capabile sa ofere experiente placute, dar nu beneficiaza, inca, la maxim de beneficiile existente in lumea Android.

Acest lucru se va schimba insa treptat. Philips, un gigant in multe domenii, dar care a scris istorie pe piata televizoarelor, a incercat sa „scape” de aceasta divizie si sa se reorienteze spre alte afaceri mai profitabile. Din diferite motive acest „exit” nu a reusit, compania olandeza continuand sa produca panouri tv, fiind unul dintre putinii producatori europeni capabili sa se lupte cu marile nume asiatice. Acest lucru este posibil datorita renumelui castigat in timp, un renume obtinut pe o piata extrem de dura. Se pare ca cei de la Philips nu se lasa si realizeaza un produs interesant, un televizor capabil sa ne introduca in lumea Android, un dispozitiv inteligent ce oefera numeroase oportunitati.

Philips 40PFH6510/88 este un televizor nu tocmai ieftin, dar care beneficiaza de un pret corect. Asupra „desenului” acestui aparat nu ne vom apleca foarte mult, televizoarele de astazi fiind axate pe productivitate si simplitate. Totusi, nu putem sa nu remarcam marginile extrem de subtiri, panoul lat ce ofera imagini panoramice sau piciorul solid ce asigura echilibrul acestei „jucarii”. Totodata, in plan tehnologic, remarcam numeroasele imbunatatiri aduse conceptului de televizor, care devine acum un adevarat computer. Un „simplu search pe Google” sau rularea unui videoclip pe Youtube, reprezinta, deja, lucruri normale. Acestea sunt posibile cu ajutorul tehnologiei incluse in noul Philips 40PFH6510/88, un televizor din a doua generatie de smart-tv-uri cu Android.

Poze Philips 40PFH6510/88

Ecran Philips 40PFH6510/88

Indiferent cat ar evolua conceptele, cat de mult s-ar transforma televizorul sau telefonul sau orice alt aparat, totusi functiile de baza raman primordiale. Iar functia de baza a oricarui televizor, indiferent de posibilitatile oferite, este aceea de a reda imagini. Asadar, ecranul este crucial in alegerea acestuia. Televizorul de astazi beneficiaza de un panou de 102 cm, cu o rezolutie FullHD (1920 x 1080) si o luminozitate de 350 cd/mp. Totodata, caracteristicile speciale oferite, Perfect Motion Rate 800, Micro Dimming Pro, Super resolution, Perfect Natural Motion, asigura o calitate superioara a imaginilor redate. Tehnologia proprietara Philips, Ambilight, ofera experiente deosebite prin proiectarea luminii in jurul televizorului. Practic, experienta se muta dincolo de acesta si cuprinde o zona mai larga. Interesant concept, ce, speram noi, se va aplica, sub o forma sau alta, si altor televizoare. Totodata, sa nu uitam ca avem de a face cu un televizor 3D, panoul reusind sa ofere o experienta tridimensionala deosebita.

Sunet Philips 40PFH6510/88

Sunet si imagine….asta ne ofera noua orice televizor. Acest „cuplu” este de nedespartit, iar orice alterare a „relatiei” duce, iremediabil, la probleme. Imaginea produsului de astazi este deosebita, iar sunetul oferit este pe masura. Cei de 20 W sunt suficienti pentru o camera chiar mai mare. Sunt prezente tehnologii si caracteristici menite sa amplifice experienta sonora: Incredible Surround, Clear Sound, Auto Volume Leveller, Smart Sound, Triple Surround. Nimic nu este lasat la intamplare, lucru evident in orice aspect.

Specificatii Philips 40PFH6510/88

  • Tehnologie: LED, Smart TV, Android TV, 3D.
  • Audio: Ieşire sunet 20 W Incredible Surround, Clear Sound, Auto Volume Leveller, Smart Sound, Triple Surround.
  • Tuner/Receptie/Transmisie: Tuner DVB-T / C,
  • Functii speciale: Ambilight 2 laturi (Adaptare la culoarea peretelui, Modul Lounge, Mod Joc, Ambilight+hue), Google Cast (continutul de pe tableta sau telefon Android se poate reda pe televizor), MultiRoom Client and Server, SimplyShare, Wi-fi Miracast.
  • Philips 40PFH6510/88 ruleaza Android™ 5.1 (Lollipop) si are acces la Google Play, cu tot ceeea ce ofera acest lucru. Totodata, stocarea interna oferita este de 8 Gb, cu posibilitatea extinderii cu ajutorul unui stick USB. Si nu, nu vorbim despre o tableta sau telefon, ci despre un televizor.
  • Conectori: Intrare: HDMI-4, SCART, USB 2.0-3. Produsul beneficiaza de iesire optica pentru conectarea la un receiver sau sistem audio. Wi-Fi ( Wi-Fi Direct, Wi-Fi 11n 2×2 integrat), Ethernet-LAN (RJ-45).
  • Telecomanda este una QWERTY, introducerea textului realizandu-se astfel mai usor.
  • Este compatibil cu sistemul de montare pe perete VESA.
  • Accesorii incluse: telecomanda, 2 baterii AAA, cablu de alimentare, Suport pentru masă. Ochelarii 3D se vand separat.

Unboxing and Video Review Philips 40PFH6510/88


 

emag Verifica Pret La: Emag verifica pret
emag Verifica Pret La: Altex verifica pret

Concluzii

Philips 40PFH6510/88 este un televizor interesant, ce reuseste sa ofere accesul destul de facil spre lumea Android, pastrand nealterate functiile clasice ale unui asemenea aparat. Specificatiile se prezinta foarte bine, chiar daca sunt putin diferite de cele oferite de producatorii clasici. Recomandam Philips 40PFH6510/88 celor ce doresc ceva bun, la un pret corect.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>