Mar 25

Televizor Sony W605 reviewJaponia nu mai este puterea economică de altă dată. Acest lucru nu se datorează neapărat crizei economice, cât faptului că majoritatea producătorilor de electronice sau produse I.T. din această țară au cam rămas în urmă. Jucători mai ”tineri”, mai ”dezinvolți”, au reușit să ia pulsul pieței mai bine și să aducă noutăți. Din păcate pentru niponi, majoritatea acestor producători activi nu sunt din Țara Soarelui Răsare. Cu alte cuvinte, firmele japoneze s-au îmbătat cu succesul colosal obținut în anii 80 și au neglijat noile tendințe. Au rămas în urma și s-au uzat moral destul de tare. Această ”nepăsare” ne este destul de cunoscută, ea caracterizând mai recent și o serie de producători occidentali de succes.

De această apatie au profitat alte nume asiatice din Coreea de Sud sau China. Totuși, Japonia ne-a demonstrat de-a lungul timpului că are destule resurse pentru a-și regenera economia. Sony reprezintă un nume ce nu mai are nevoie de nici o prezentare. Totodată, el reprezintă un ultim gigant ce cunoaște succesul la nivel global. În ciuda problemelor cu care se confruntă compania asiatică, numele său are încă destulă greutate pentru a atrage privirile consumatorilor, indiferent de piața pe care activează. Iar dacă vorbim despre televizoare, Sony reprezintă unul dintre puținele nume rămase în fața cuplului coreean Samsung-LG.

Firma niponă are o istorie bogată în acest domeniu, unul ce a adus numeroase satisfacții, unul în care, până nu demult, japonezii faceau legea. Ascensiunea coreenilor a surprins, Pentru a continua să insemne ceva în acest domeniu, Sony trebuie să aducă o schimbare și să continue să producă televizoare de calitate, adaptate cerințelor pieței. Seria W605 implică televizoare deosebite, Smart LED, ce vin „burdușite” cu noi tehnologii. Cunoaștem cu toții calitatea panourilor produse de Sony, dar remarcăm și aspectul minimalist al noilor produse. Într-adevăr, vremea vechilor televizoare „mari și urâte” a apus. Astăzi, televizorul trebuie să se încadreze într-o societate ce pune mare preț pe design și funcționalitate. Simplitatea și eleganța caracterizează aceste televizoare. În același timp, Sony W605 ține cont și de noile tendințe din domeniu, televizorul devenind un calculator interactiv, redarea de imagini fiind cea mai importantă funcție, nu singura. Așadar, avem de a face cu un produs bine definit, ce reușește nu doar să atragă atenția, ci devine chiar o alternativă de luat în seamă la marile nume sud-coreene.

Poze Sony W605


Modele disponibile:

  • Sony 40W605 – diagonala de 102 cm (40 inch)
  • Sony 48W605 – diagonala de 121 cm (48 inch)
  • Sony 60W605 – diagonala de 152 cm (60 inch)

Ecran Sony W605

Mereu am precizat importanța covârșitoare a unui panou bun în nota finală a oricărui televizor. Indiferent cât de avansat ar fi, acest aparat are ca funcție principală redarea de imagini. Așadar, nu vom insista pe acest aspect, dar nu putem să nu spunem că Sony a fost mereu recunoscut prin calitatea panourilor realizate. Ne așteptăm să nu fim dezamăgiți. Și, într-adevăr, nici nu suntem. Ecranul este unul de calitate superioară, unul LED, cu o diagonală ce variază în funcție de model. Rezoluția este aceeași, 1920 x 1080, una ce permite redarea imaginilor FullHD. Culorile sau contrastul sunt deosebite. Calitatea imaginilor sporește prin numeroasele tehnologii specifice incluse în acest produs: LED Motion Mode, Face Area Detection, Super-resolution for Game Mode, Portable Game Mode:FineFull, Intelligent Picture Optimizer, X-Reality PRO, Motionflow XR 200, Advanced Contrast Enhancer, 24p True Cinema, Live Colour, Deep Colour, Intelligent MPEG Noise Reduction, 3D Comb Filter.

Audio Sony W605

Un televizor bun beneficiază de un sunet pe măsură. Iar pentru că Sony dorește să surprindă plăcut, inginerii niponi au adoptat o „modă” nouă. Ei au implementat un sistem audio de tip down firing, unul în care sunetul este emis în jos și nu în lateral sau în față. Calitatea audio crește, dar un rol esențial îl joacă și materialul pe care este poziționat televizorul. Sunt prezente două difuzoare de 8 W, sunetul beneficiind și de numeroase tehnologii speciale: Clear Phase Speaker, Signal-to-Sound Architecture, Reflector, Magnetic Fluid Speaker, Dolby Digital, S-Force Front Surround, Dolby Digital Plus, Dolby Digital Pulse, Advanced Auto Volume.

Specificații Sony W605

  • – Tehnologie: LED, Smart TV.
  • – Audio: Ieşire sunet 2 x 8 W (RMS), Clear Phase Speaker, Signal-to-Sound Architecture, Reflector, Magnetic Fluid Speaker, Dolby Digital, S-Force Front Surround, Dolby Digital Plus, Dolby Digital Pulse, Advanced Auto Volume.
  • – Tuner/Receptie/Transmisie: Tuner DVB-T/T2/C/S/S2, Slot CI+.
  • – Functii speciale: ca orice Smart TV, el prezintă posibilitatea instalării unor aplicații. Totodată, sunt prezente căteva funcții speciale: Skype Ready, WiFi Direct, Sony Entertainment Network, Opera Apps (System), Seamless Streaming, TV SideView™, TV Tweet, One-Flick entertainment, Photo Share, Live Football Mode, Opera browser, DLNA, USB HDD Recording, BRAVIA Sync, MHL.
  • – Conectori: Intrare: HDMI-4, SCART, Video-Composite, Component, USB 2.0-2, ieșire audio digitală (optică).  Produsul beneficiază de Wi-Fi integrat și intrare RJ-45.

Unboxing and Video Review Sony W605


emag Verifica Pret La: Emag verifica pret

Concluzii

Sony W605 reprezintă o serie de televizoare reușite, capabile să se opună cu succes rivalilor coreeni. Beneficiind de un aspect modern, dar și de un panou excelent, aceste produse sunt o alegere inspirată pentru fanii produselor japoneze bine făcute. Recomandăm Sony W605 tuturor celor ce doresc ceva bun la un preț relativ accesibil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>