Nov 12

Televizor Sony W65 reviewSony reprezinta unul dintre cele mai mari nume ale industriei moderne. Avand afaceri in numeroase ramuri industriale, japonezii reusesc sa se mentina in frunte, indiferent de sectorul de activitate urmarit. Totodata, ei sunt producatori de dispozitive mobile, fie ele tablete sau telefoane-inteligente, de PC-uri prin divizia Vaio, de televizoare inteligente, de console, dar si de continut media de calitate. Aceasta gama larga de produse oferite asigura o interconectare a acestora, oferind un avantaj in fata concurentei. Desi in ultima perioada, Sony, ca majoritatea firmelor nipone, nu a dus-o bine, totusi are inca puterea si resursele sa se ridica. Aceasta epoca este a coreenilor, acestia reusind prin Samsung si LG sa “fure” locurile fruntase ale japonezilor. Piata televizoarelor nu face exceptie. Aici cei doi mari “tigrii” coreeni au reusit sa ia fata mult mai titratului Sony.

Remarcam insa o revigorare a afacerilor gigantului nipon, piata televizoarelor fiind o specialitate a acestuia. Astazi va vom aduce in fata o serie de televizoare deosebite ce reusesc sa realizeze vanzari foarte bune, W65. Inovatia tehnologica este la ea acasa in Japonia, iar Sony a investit cel mai mult in tehnologie. Experienta din alte ramuri se face observata si in domeniul televizoarelor. Designul elegant, aminteste de un Vaio, iar capacitatea de lucru excelenta aminteste de aceeasi linie de laptop-uri. Televizoarele moderne au incetat de ceva vreme sa mai fie simple monitoare ce redau imaginile. Ele au devenit un centru de relaxre multimedia, o poarte spre lumea virtuala a fiecaruia. Aspectul deosebit, elegant, liniile fine, asigura o nota vizuala proprie. Sony W65 se remarca nu doar prin frumusetea sa, ci si prin puterea mare de lucru sau prin ecranul sau deosebit. Tehnologiile specifice Sony asigura un atu in fata concurentei coreene, dar si japoneze. Fiind un mare producator de content mutimedia, gigantul japonez se foloseste de acest lucru pentru a atrage clienti si in alte ramuri, iar industria televizoarelor este locul ideal unde aceasta politica se poate face simtita.

Modele disponibile:

KDL-32W650A – diagonala de 32 inch

KDL-42W650A – diagonala de 42 inch

KDL-50W656A – diagonala de 50 inch

Poze Sony W65

231952359$zoom$

Ecran Sony W65

Desi a evoluat enorm fata de modelele anterioare, televizorul devenind mai mult decat redare de imagini, totusi scopul sau principal este acesta. Ecranul unui asemenea dispozitiv este crucial in alegerea clientului. Un panou bun asigura vanzari pe masura, iar unul slab asigurand practic esecul produsului. Sony “se lauda” cu cateva tehnologii proprii, care asigura calitatea remarcabila a ecranelor sale. Vorbim asadar despre un EDGE LCD LED FullHD, cu un raport de contrast dinamic de peste 1milion. Unghiurile de vizionare sunt foarte bune, ele asigurand o imagine deosebita indiferent de locul de unde este privit televizorul. Tehnologia X-Reality PRO asigura redarea imaginii mult mai aproape de realitate. Motionflow XR 200 Hz asigura imbunatatirea imaginilor in miscare, iar tehnologiile Advanced Contrast Enhancer, Live Colour sau Deep Colour asigurand o calitate deosebita a culorilor. Totul este la superlativ la acest panou, un punct tare al produsului nostru. Sunt prezente si alte tehnologii sau specificatii, toate demonstrand ambitia Sony de a realiza ceva remarcabil.

Partea audio nu a fost nici ea neglijata, o imagine deosebita “meritand” un sunet pe masura. Vorbim despre doua difuzoare de 8 W, de o incinta de boxe Bass Reflex, care asigura adancimea sunetului, dar si despre prezenta tehnologiilor S-Force Front Surround 3D, S-Master sau Dolby® Digital/Dolby® Digital Plus/Dolby® Pulse. Exista cateva setari de sunet, in functie de natura activiatii exercitate de televizor: standard/cinema/sport/muzica/jocuri.

Specificatii Sony W65

  • – Tehnologie: LED, Smart TV.
  • – Audio: Ieşire sunet  2 x 8W, Clear Phase, incinta de boxe Bass Reflex, Dolby® Digital/Dolby® Digital Plus/Dolby® Pulse.
  • – Tuner/Receptie/Transmisie: Tuner DVB-T/T2/C/S/S2, Tuner analogic disponibil, slot CI+ disponibil.
  • – Functii speciale: Acest televizor prezinta conectare la retea RJ45, Wi-Fi, player integrat, camera incorporata disponibila, oglindirea ecranului, Wi-Fi Direct, DLNA.
  • – Acest televizor are acces la Sony Entertainment de unde se poate urmari continut video sau downloda jocuri. Un browser de internet, aplicatia de Facebook, Twitter, Skype, Youtube, sunt doar cateva din aplicatiile ce pot rula pe acest televizor super-inteligent. Se poate conecta unitatea de memorie USB pentru a reda muzica, filme, fotografii.
  • –  Conectori: Intrare: HDMI-2, SCART, Video-Composite, Component, USB 2.0-1, RF In-1. Produsul beneficiaza de iesire optica pentru conectarea la un receiver sau sistem audio.
  • – Acest tv beneficiaza de BRAVIA Sync.

 

emag Verifica Pret La: Emag verifica pret
evomag Verifica Pret La: EvoMag verifica pret
altex Verifica Pret La: Altex verifica pret

 

Concluzii
Sony W65 reprezinta raspunsul gigantului japonez la asaltul produselor coreene pe aceasta ramura industriala, alta data apanajul niponilor. Desi nu beneficiaza de conectica bogata sau de alte tehnologii specifice coreenilor, remarcam calitatea japoneza a acestor produse. Pentru fanii Sony, W65 reprezinta, fara indoiala, un must-buy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>