Nov 18

Televizor Sony W805A reviewRemarcam intr-un articol trecut revenirea in topuri a celor de la Sony, cep putin pe partea de televizoare. Admirat ani la randul prin ceea ce oferea, gigantul japonez a cunoscut numeroase probleme, unele dintre ele specifice intregii economii a tarii. Rivalii coreeni au profitat de conjunctura si s-au impus intr-un mod destul de brutal. Totusi, Sony are in maneca cativa asi. Numeroasele tehnologii specifice, dar si experienta sa din alte industrii conexe pot readuce stralucirea de alta data. In acelasi timp, panourile acestor televizoare sunt inca remarcabile. Greutatea cu care s-a miscat producatorul spre trecerea la noile standarde smart-tv a sporit diferenta dintre japonezi si coreeni. Desi beneficiaza astazi de accesul la lumea virtuala, totusi aplicatiile sunt mai reduse decat a rivalilor Samsung sau LG. Intr-o lume a conectivitatii, acest detaliu poate face diferenta.

Astazi va vom prezenta o serie de televizoare deosebite, W805A. Vorbim despre un produs remarcabil, care aduce conectivitate extrema, numeroase tehnologii specifice, un panou excelent, dar si accesul spre lumea digitala. Toate intr-un singur produs, diferit de ceea ce cunoastem prin intermediul rivalilor coreeni. Calitatea specific japoneza, ramasa legendara, in ciuda tutor problemelor, atrage numerosi cumparatori fideli. Acest televizor se remarca prin numeroase lucruri. Designul este unul simplu, minimalist, cu linii ferme si elegante, ce amintesc de telefoanele proprii. In acelasi timp, exista posibilitatea conectarii intre un telefon si un televizor Sony, prin functia de oglindire a ecranului unui smartphone pe televizor. Specificatiile sunt senzationale. Totul este la superlativ. Efortul producatorului de a impresiona este evident. In acelasi timp, accesul la lumea digitala a fost imbunatatit, iar aplicatiile sporite. E limpede ca acest trend este in crestere, iar Sony nu trebuie sa ramana in urma. Beneficiind de o gama larga de productii proprii, W805A asigura accesul la Sony Entertainment Network, de unde se pot reda numeroase filme sau emisiuni. Impresia generala a acestui produs este foarte buna, ea fiind facuta de numeroasele puncte tari existente.

Modele disponibile

KDL-42W805A – diagonala 42 inch

KDL-47W805A – diagonala 47 inch

KDL-42W805A – diagonala 55 inch

Poze Sony W805A

Ecran Sony W805A

Beneficiind de o experienta foarte mare pe segmentului panourilor tv, cei de la Sony o folosesc pentru toate produsele ce au nevoie de un ecran, fie ele tablete, telefoane sau televizoare. Acestea din urma sunt varfurile de lance, iar display-ul oricarui tv Sony este cunoscut pentru calitatea sa. Este si cazul produsului de astazi. Regasim astfel un panou EDGE LCD LED FullHD, capabil sa redea si imagini 3D, cu un contrast dinamic mai mare de un milion, fiind realizat in jurul unui motor de procesare a imaginii X-Reality PRO™. El beneficiaza si de imbunatatire a imaginii in miscare Motionflow XR 400 Hz, dar si de numeroase tehnologii proprii: Advanced Contrast Enhancer, Live Colour, Deep Colour, 24p True Cinema™, Reglare automata adancime 3D, 3D simulta, SimulView™. Toate acestea duc spre o imagine extraordinara, o nota distincta a acestui produs.

Specificatii Sony W805A

  • – Tehnologie: LED, Smart TV, 3D.
  • – Audio: Ieşire sunet  2 x 10 W, Clear Phase, incinta de boxe Bass Reflex, Dolby® Digital/Dolby® Digital Plus/Dolby® Pulse, S-Force Front Surround 3D.
  • – Tuner/Receptie/Transmisie: Tuner DVB-T/T2/C/S/S2, Tuner analogic disponibil, slot CI+ disponibil.
  • – Functii speciale: Acest televizor prezinta conectare la retea RJ45, Wi-Fi, player integrat, camera incorporata disponibila, oglindirea ecranului prin NFC, Wi-Fi Direct, DLNA.
  • – Aest televizor are acces la Sony Entertainment Network de unde se poate urmari continut video sau downloada jocuri. Un browser de internet, aplicatia de Facebook, Twitter, Skype, Youtube, sunt doar cateva din aplicatiile ce pot rula pe acest televizor super-inteligent. Se poate conecta unitatea de memorie USB pentru a reda muzica, filme, fotografii.
  • – Conectori: Intrare: HDMI-4, intrare HDMI de la PC, SCART, Video-Composite, Component, USB 2.0-3, RF In-1, intrare PCMCIA. Produsul beneficiaza de iesire optica pentru conectarea la un receiver sau sistem audio, dar si de o iesire video SCART.
  • – Acest tv beneficiaza de BRAVIA Sync.
  • – Accesorii incluse: telecomanda RM-ED052, cablu de alimentare, ochelari 3D TDG-500P x4.

Unboxing & Video Review Sony W805A


emag Verifica Pret La: Emag verifica pret
evomag Verifica Pret La: EvoMag verifica pret

 

Concluzii
Sony W805A reprezinta o clasa de televizoare deosebite. Imaginea foarte buna, aspectul elegant si specificatiile incredibile, fac din acest televizor o alegere buna. Recomandam Sony W805A celor ce doresc ceva special in sufragerie, la un pret ma masura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>