Mar 18

Televizor Sony W95 reviewDespre Sony nu prea mai avem ce spune. Gigantul japonez, unul dintre numele cunoscute pe intreg globul, a beneficiat de atentia noastra de mai multe ori. Calitatea si inoavtia sunt asociate cu acest nume legendar. Desi in ultima vreme au existat ceva probleme de natura economica, totusi perioada aceasta este extrem de importanta deoarece producatorii, indiferent de calibrul lor, isi regandesc afacerile si se reorganizeaza pentru a rezista in fata schimbarilor extrem de rapide ce au loc in lumea tehnologica. Nici Sony nu a scapat de aceste mutari si transformari. Nu demult am aflat ca gigantul nipon renunta la Voio, o serie de laptop-uri care a facut istorie. Astazi insa va vom prezenta un televizor deosebit, unul ce poarta amprenta marelul producator. De altfel, de-a lungul timpului, pe partea de panouri tv, Sony a reprezentat o borna de luat in seama. Si astazi a ramas ceva din stralucirea de alta data, chiar daca topurile sunt dominate de producatorii coreeni.

Pe de alta parte, piata televizoarelor este una extrem de dinamica. Aceste aparate s-au transformat, ele devenind inteligente si interactionand cu telespectatorul intr-un mod incredibil pana nu demult. Transformat intr-un smart-tv, beneficiind de putere de calcul foarte mare, “banalul” televizor nu mai este ceea ce era pana nu demult. Desi japonezii au dominat piata, datorita calitatii indubitabile a ecranului oricarui tv produs de ei, totusi astazi lucrurile sunt diferite. Nu mai este suficient sa ai un panou deosebit, ci trebuie sa beneficiezi si de cele mai noi inovatii tehnologice. Desi piata este dominata de coreeni, totusi cei de la Sony reusesc sa se mentina acolo sus, prin produse excelente. Astazi va vom prezenta un asemenea dispozitiv, Sony W95. Beneficiind de un panou deosebit, cu calitati excelente, televizorul nostru are si un design nou, accentul fiind pus pe productivitate si simplitate. Nimic nu este in plus, totul incadrandu-se in trendul “make it simple”. Totusi, simplitatea ofera o nota de eleganta si distinctie, Sony W95 incadrandu-se perfect intr-o sufragerie moderna. Despre partea de specificatii, nu are rost sa vorbim prea mult, acest aparat fiind dotat cu tot ce este mai nou in domeniu. Putem spune ca avem in fata un produs excelent, facut sa se lupte de la egal la egal cu concurenta.

Poze Sony W95

Ecran Sony W95

In ciuda evolutiei tehnologice impresionante din ultima vreme, totusi panoul unui televizor este extrem de important. Indiferent de producator, eforturile principale ale acestuia se indreapta spre acest detaliu: calitatea ecranului. Orice mica greseala aici se va vedea in cadrul produsului final. Televizorul de astazi beneficiaza de un panou excelent, un LCD LED FullHD de 55 inch, cu iluminare LED din spate, capabil sa redea imagini 3D la o super-rezolutie, cu reglare automata a adancimii, capabil de SIMULVIEW™. Totodata, regasim si un super contrast, dar si unghiuri de vizionare deosebite. Sony W95 beneficiaza de cateva tehnologii specifice: Triluminos Dysplay, ce transforma redarea culorilor, acestea devenind extrem de reale, X-tended Dynamic Range, ce asigura o luminozitate deosebita, X-Reality™ PRO pentru detalii uimitoare, Advanced Contrast Enhancer, Live Colour, Deep Colour, 24p True Cinema™. Totodata, prin Motionflow XR 400 Hz se asigura o imbunatatire a imaginilor in miscare. Asadar, vorbim despre ceva deosebit, despre un panou excelent.

Audio Sony W95

Si partea de redare audio a beneficiat de toata atentia producatorului. Regasim astfel doua difuzoare de 10 W fiecare. Numeroase tehnologii se regasesc pe acest televizor: DOLBY® DIGITAL/DOLBY® DIGITAL PLUS/DOLBY® PULSE, S-Force Front Surround 3D, ClearAudio+, Clear Phase. Totul a fost realizat pentru satisfactia cumparatorului.

Specificatii Sony W95

  • – Tehnologie: LED, Smart TV, 3D.
  • – Audio: Ieşire sunet  2 x 10 W, Clear Phase, incinta de boxe Bass Reflex, Dolby® Digital/Dolby® Digital Plus/Dolby® Pulse, S-Force Front Surround 3D, ClearAudio+, Clear Phase.
  • – Tuner/Receptie/Transmisie: Tuner DVB-T/T2/C/S/S2, Tuner analogic disponibil, slot CI+ disponibil.
  • – Functii speciale: Acest televizor prezinta conectare la retea RJ45, Wi-Fi, player integrat, camera incorporata disponibila, oglindirea ecranului prin NFC, Wi-Fi Direct, DLNA.
  • – Aest televizor are acces la Sony Entertainment Network de unde se poate urmari continut video sau downloada jocuri. Un browser de internet, aplicatia de Facebook, Twitter, Skype, Youtube, sunt doar cateva din aplicatiile ce pot rula pe acest televizor super-inteligent. Se poate conecta unitatea de memorie USB pentru a reda muzica, filme, fotografii.
  • – Conectori: Intrare: HDMI-4, intrare HDMI de la PC, SCART, Video-Composite, Component, USB 2.0-3, RF In-1, intrare PCMCIA. Produsul beneficiaza de iesire optica pentru conectarea la un receiver sau sistem audio, dar si de o iesire video SCART.
  • Sony W95 beneficiaza de BRAVIA Sync.
  • – Accesorii incluse: telecomanda cu touchpad (RMF-ED004), telecomanda (RM-ED060), ochelari 3D (TDG-500P x 2), baterii, cablu de alimentare.

 Unboxing and Video Review Sony W95


emag Verifica Pret La: Emag verifica pret
Okazii Verifica Pret La: Okazii verifica pret

Concluzii
Sony W95 reprezinta un produs excelent, menit sa atraga clientul cel mai pretentios. Beneficiind de numeroase tehnologii, proprii sau nu, acest aparat isi poate gasi locul in sufrageria dumneavoastra si poate deveni centrul distractiei la domiciliu. Pentru cei dispusi sa aiba totul, sa beneficieza de calitatea specific japoneza, Sony W95 este alegerea ideala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>