Jun 03

Un nou mini- Oppo Find 7 MiniAm remarcat de multe ori ascensiunea catorva producatori chinezi. Veniti parca de nicaieri, acesti jucatori au avantajul unei piete uriase, capabila sa le ofere un punct de plecare. Totodata, atractia chinezilor spre tehnologia de varf este arhicunoscuta. In ultima vreme, se observa cresterea atractivitatii acestor nume mici, cumparatorul, chinez sau de oriunde altundeva, renuntand la a mai da o suma mare de bani pentru un smartphone. Practic, lumea a inceput sa cunoasca valoarea reala a acestor dispozitive, devenind mai pretentioasa in ceea ce priveste pretul. Marile nume trebuie sa isi regandeasca politica de preturi, deoarece exista numeroasa alternative mult mai ieftine, chiar daca producatorul din spatele lor este unul necunoscut.

Oppo este un nume in ascensiune. Dezvoltat initial in tara-mama, China, acest producator se afirma treptat in intreaga lume. Politica sa este una simpla: sunt lansate produse care arata deosebit si care beneficiaza de specificatii tehnice ce impresioneaza. Totul la un pret atractiv. Mergand pe acest principiu, Oppo a “adus pe lume” cateva produse remarcabile, Find 7 fiind unul dintre ele. Si pentru ca moda terminalelor mini nu putea sa nu ii atraga, chinezii nostrii se pregatesc sa lanseze un asemenea telefon.

Purtand denumirea oficiala de Oppo R6007, acest terminal poate deveni fratele mai mic al lui Find 7. Ca orice “junior” acest produs pastreaza designul “fratelui”, dar dimensiunile sale sunt mult mai reduse. In acelasi timp, specificatiile intra si ele “la apa”. Asadar, un terminal “clasic” mini se anunta in viitor. Ce ofera acesta? Un design deosebit, specificatii bune, dar un pret de lansare nu foarte scazut. Specificatiile arata, asa cum am spus, bine: procesor Qualcomm Snapdragon 400 quad-core la 1.6 GHz, GPU Adreno 305, 1 Gb RAM, 8 Gb capacitate de stocare onboard plus slot microSD, ecran de 4,7 inch cu o rezolutie de 1280×720 pixeli, doua camere, una de 8 MPx, cealalta de 2 MPx, consctivitate buna, dar si o baterie de 2140 mAh. Android 4.3 Jelly Bean cu interfața Color OS se regaseste pe acest produs.

                                                     Oppo-R6007-official-images

Asadar. se anunta un nou terminal Oppo, un mini ce incearca sa atraga. Vom vedea in ce masura acesta va ajunge pe plaiurile mioritice si la ce pret.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>