Sep 09

Walkman editie 2014 – Sony HiFi WalkmanOmul, prin definitie, este o persoana mobila. Inca din cele mai vechi timpuri si pana astazi, miscarea a stat la baza societatii umane. Diferite grupuri, de-a lungul istoriei, au calatorit, s-au miscat. Mobilitatea implica numeroase lucruri, iar societatea de astazi este, poate, mai mult ca niciodata, una a calatoriilor, a miscarii continue.

Intr-o asemenea societate, orice persoana se misca. DIn acest motiv, a aparut nevoia unor aparate mobile capabile sa ofere individului diferite servicii. Spre exemplu, plecam intr-o calatorie si dorim sa avem cu noi melodiile preferate sau dorim sa avem acces continuu la internet. In ultima vreme, acest lucru nu mai este atat de greu. Aparitia telefoanelor mobile inteligente sau a tabletelor a adus mai aproape de noi tot ce inseamna viata digitala. Totusi, nu intotdeauna lucrurile au stat in acest fel.

Cu totii am auzit de Walkman. Multi dintre noi au detinut un asemenea aparat, capabil sa ofere muzica in calatorii. Destul de vechi, acest produs provine dintr-o epoca “romantica”, o epoca in care rularea colectiei muzicale preferate intr-o calatorie era ceva deosebit. Sony, gigantul din spatele acestui concept, care a revolutionat tehnologia, stand la baza unor produse de astazi, a transformat acest nume intr-un brand. Adaptat societatii contemporane, acest nume poate cunoaste o a doua tinerete.

In cadrul IFA 2014, gigantul japonez a anuntat un asemenea produs, Sony HiFi Walkman NWZ-A17. Aceasta aparitie a surprins, dar i-a bucurat pe nostalgici. Ce ofera acest produs? Evident ca vorbim despre un player muzical, digital, ce ofera posibilitatea unei auditii la standarde inalte. Audiofilii pot apela cu incredere la acest dispozitiv, sinonim cu calitatea. Displayul de 2.25 inch ce beneficiaza de o rezolutie de 320×240 pixeli este capabil sa redea imagini video, produsul redand formatele MP4, WMV9, AVCHD. Capacitatea de stocare este de 64 Gb, destul de mare pentru a cuprinde piesele MP3 favorite. Totodata, exista conectivitate bluetooth si port USB.

               1409763325000-Sony-hi-fi-Walkman-NWZ-A17

Fiind un produs destul de simplu, ce ofera doar posibilitatea redarii de continut multimedia, acest dispozitiv aduce cu el o calitate audio inalta, fiind adresat celor ce aprecieaza acest lucru. Vom vedea daca acest aparat va reusi sa readuca in prim-plan brandul Walkman.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>