Aug 22

Windows 9 – disponibil in curand?Microsoft lucreaza din greu pentru a reusi sa aduca in prim-plan un nou produs de succes. Dupa esecul Windows 8, care s-a dorit a realiza prea multe intr-un interval foarte scurt, gigantul american invata din greseli si se concentreaza pe viitorul sistem de operare. Aceasta poveste este una cunoscuta, avand in vedere experienta trecutului si relatia Windows Vista-Windows 7. Ca si 8, Vista a incercat sa schimbe foarte multe si sa zdruncine temelia pusa de XP. Lumea, nepregatita parca, a refuzat noutatile oferite, fapt ce a dus, alaturi de vizibilele probleme ale acestui sistem, la esec. Totusi, dupa multa munca si lectii invatate, s-a nascut Windows 7, un sistem comparabil, prin succesul sau, cu XP. Asadar, se pare ca pentru a avea un produs de succes, Microsoft are nevoie de un esec, pentru a invata si a sti ce doreste publicul. Windows 8 poate juca rolul Vista, iar Windows 9 poate fi “noul Windows 7”.

      Windows-9-Wallpaper-HD-1080P-Free-Download

Dupa ultimele informatii “scapate” pe internet, noul Windows era anuntat pentru anul viitor. Totusi, lucrurile se precipita, iar ultimele zvonuri, ne aduc in prim-plan posibilitatea de a beneficia de o varianta timpurie a acestui SO mult mai recent. Conform celor de la The Verge, se pare ca Microsoft doreste prezentarea sistemului sau purtand numele de cod Threshold mai repede decat se preconizase. Aceasta varianta timpurie a Windows 9, poate aparea chiar la sfarsitul lunii septembrie. Conform unor apropiati ai firmei americane, aceasta data nu este inca definitiva, dar toata discutia ne duce la ideea ca viitorul sistem incepe sa capete o forma incipienta. Asadar, mai avem de asteptat inca putin pentru a vedea cum arata urmasul lui Windows 8. Se pare ca lectiile au fost invatate, iar esecul acestui ultim sistem nu va trece fara repercursiuni. Politica Microsoft este una ambitioasa si de mare anvergura, dar riscurile sunt si ele foarte mari. In ciuda succesului Windows 7, lumea se misca extrem de repede, iar dispozitivele mobile au nevoie de altceva pentru a putea lupta cu “marele Android”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>