Oct 04

Windows 9 e de fapt….10Cei de la Microsoft nu mai stiu ordinea numerelor. De ce spun asta? Deoarece, se pare ca doar pentru celebra firma a lui Bill Gates dupa 8 urmeaza 10. Windows 8 nu a prins foarte bine la public, desi a adus cu el cateva idei noi, destul de interesante. Multe nume grele ale acestei industrii “alearga” dupa realizarea unui sistem de operare total, capabil sa ruleze pe orice dispozitiv. Microsoft este un asemenea jucator, care nu precupeteste nici un efort in vederea realizarii acestui deziderat. Lucrul este perfect posibil, avand in vedere posibilitatile tehnice de care dispune aceasta firma.

Xbox, Lumia sau traditionalele pc-uri, toate vor rula acelasi sistem, unul ce beneficiaza si de un suport hardware excelent oferit chiar de firma mama. Totusi, acest nou produs nu se realizeaza cat ai bate din palme. Beneficiind de experienta oferita de Windows 7, iar mai nou de Windows 8, dar si de platforma mobila Windows Phone 8, cei de la Microsoft sunt capabili sa lanseze un nou Windows, care se doreste a fi acel sistem total de care am vorbit. Intitulat Windows 10, el devine astfel urmasul direct si continuatorul Windows 8, un sistem asimiliat lui Vista, prin priza sa redusa la public.

Cu toate ca, asa cum am spus si noi, zvonurile dadeau ca sigura lansarea Windows 9, totusi americanii nostrii au sarit un numar. Nu stim exact cauzele care au dus la aceasta situatie, cert este ca, acest nou sistem este unul revolutionar, prin tintele pe care si le propune. El se doreste a fi compatibil cu tot feluri de dispozitive, indiferent de arhitectura folosita. Asadar, asa numitul Internet Of Things este tot mai aproape si gaseste in Windows 10 un aliat de nadejde. Nu vom intra in detalii tehnice, vom gasi destule pe internet. Interesant este faptul ca, gigantul software reuseste sa atraga atentia asupra sa, intr-o vreme in care afacerile nu mai merg asa de bine.

                                   Microsoft-windows10

Puterea sa de inovatie este extrem de mare, iar posibilitatile sunt nenumarate. Totusi, noul produs, disponibil incepand cu data de 1 octombrie intr-o varianta Technical Preview, poate marca evolutia companiei, ce era pana nu demult una de foarte mare succes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>