Dec 03

Zvonuri – Samsung Galaxy A7Samsung este un nume mare pe orice piata activeaza, mai ales pe segmentul de telefoane mobile inteligente, unde este un adevarat gigant. Producatorul coreean a reusit sa ridice stacheta, dominand o piata extrem de selectiva si de dura. Acest lucru spune multe despre munca si eforturile inginerilor din aceasta companie.

Telefoanele Samsung acopera o mare parte din piata si se adreseaza tuturor clientilor, indiferent de gusturile lor. Acest lucru nu a fost usor, dar ne arata ambitiile si viziunea unui producator care s-a afirmat in intreaga lume. Succesul a fost obtinut prin realizarea unor terminale performante, cu specificatii de invidiat, ce au beneficiat de un design apreciat. Totodata, Samsung a fost un mare promotor al Android-ului, reusind sa ofere o experienta de utilizare deosebita.

Astazi, Samsung parca nu mai straluceste ca alta data. Nu e vorba despre vreo cadere, ci pur si simplu au aparut alti producatori care au adus lucruri atractive. In acelasi timp, piata e saturata, iar lumea cauta altceva. In ciuda acestor lucruri, producatorul coreean are destula putere, dar si idei ce pot readuce stralucirea.

In ultima vreme au aparut zvonuri care dau ca sigura aparitia unui nou terminal al firmei coreene, unul excelent prin designul sau. Samsung Galaxy A7 este un telefon special prin grosimea sa. Cei 6,3 mm, fac din acest produs unul dintre cele mai subtiri telefoane existente vreodata. Specificatiile tehnice arata si ele impecabil: procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 615 la 1,5 GHz, 2 Gb memorie RAM, 16 Gb memorie interna, ce nu poate fi extinsa (din pacate), camere foto de 13 respectiv 5 MPx, ecran de 5,5 inch, cu rezolutie FullHD, Android 4.4.4 KitKat. Asadar, desi nu avem toate informatiile despre acest produs, putem spune ca Samsung Galaxy A7 va fi un telefon deosebit.

                                                  images

Chiar daca nu vom vedea prea repede aceasta “bijuterie” prin Europa, lansarea preconizandu-se a avea loc in China, se prea poate ca, undeva in viitorul nu foarte indepartat, acest produs sa ajunga si la magazinele de pe Batranul Continent si chiar la noi in tara. Timpul, ca de obicei, le va rezolva pe toate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>